Fulgy a fost externat de la clinica de reabilitare. Fiul Clejanilor reia scandalul cu Alex Velea: „Nu e bine să te pui cu prostul”

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy și Alex Velea, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Alex Velea, sursa instagram/ colaj foto

Fiul Clejanilor a fost externat  de la clinica de reabilitare din Grădiștea. La scurt timp, Fulgy a făcut o serie de afirmații controversate legate de scandalul pe care l-a pornit cu Alex Velea.

După ce și-a petrecut două săptămâni într-un centru de reabilitare, Fulgy a fost externat. La scurt timp, acesta a revenit pe rețelele de socializare, acolo unde a continuat afirmațiile controversate. Fiul Clejanilor a mărturisit că a lăsat trecutul în spate, însă a făcut și câteva precizări legate de scandalul cu Alex Velea.

 

Un alt necaz lovește familia Clejanilor. Margherita riscă să ajungă după gratii. De ce este acuzată fiica Vioricăi și a lui Ioniță

 

Potrivit acestuia, lucrul care îl deranjează cel mai tare este că a rămas fără permisul de conducere. Fulgy a ținut să precizeze din nou motivul pentru care a rămas fără permis.  În momentul în care a adus vorba despre subtanțele interzise pe care le-a consumat, fiul Clejanilor nu s-a putut abține și l-a adus din nou în prim plan pe Alex Velea, susținând încă o dată faptul că s-au consumat substanțe interzise la el în studio.

„Aș vrea să fac un anunț de presă! Vreau să vă spun că sunt bine, n-aveam cum să fiu altfel. După cum știți, nu mai am permis. Din punctul ăsta de vedere sunt puțin dezamăgit, pentru că am fost la studio la Alex Velea și nu pot să mint, oameni buni, s-au consumat acolo substanțe interzise, iarbă, după cum știți. Nu pot să las decât în trecut trecutul. Orice înseamnă trecut am lăsat deoparte și mi-am învățat lecția și de data aceasta, că nu e bine să te pui cu prostul”, a transmis Fulgy pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel