Un alt necaz lovește familia Clejanilor. Margherita riscă să ajungă după gratii. De ce este acuzată fiica Vioricăi și a lui Ioniță

Data actualizării: | Data publicării:
Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

După ce Fulgy a ajuns la spital, din cauza problemelor cu substanțele interzise, acum, Margherita riscă să ajungă la închisoare. 

Familia Clejanilor este greu încercată. După ce au avut mari probleme cu fiul lor Fulgy, un alt necaz s-a năpustit asupra lor. Margherita a fost trimisă în judecată, potrivit Playtech.ro


Margherita a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul Șincai, din Sectorul 4 al Capitalei în data de 23 mai 2020. Aceasta a condus sub influența drogurilor, chiar dacă a negat acest lucru. 


”Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita de la Clejani.


Potrivit playtech.ro, procurorii au încheiat ancheta și au trimis dosarul în instanță. Margherita riscă pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.


”Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii! Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi”, a spus Viorica de la Clejani pentru România TV.

 

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit săptămânile trecute de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

 

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

 

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, clipe romantice sub așternuturi. Cum s-au pozat cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel