Fuego, veste tristă pentru fani: „N-am putut nici de această dată să-mi duc visul la bun sfârșit”

Data publicării:
Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală
Descriere foto: Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală

Paul Surugiu - Fuego are o veste tristă pentru fanii săi.

Paul Surugiu - Fuego a fost nevoit să își amâne încă o dată spectacolul de la Sala Palatului, care era programat pentru data de 1 martie 2022. Artistul spune că restricțiile din pandemie îl împiedică să susțină evenimentul așa cum și-a propus, astfel că îl reprogramează pentru 15 mai 2022, în speranța că lucrurile vor decurge normal. 

 

"Dragii mei, iată că n-am putut nici de această dată să-mi duc visul la bun sfârșit! Situația actuală și hotărârile luate de autorități ne împiedică să putem ține concertul de pe 1 martie, de la Sala Palatului, mai ales că rata de incidență este imensă în București și doar cu 30% (n.r. capacitate) și cu riscurile aferente este imposibil să facem asta, să putem avea toată tehnica și toți artiștii pe scenă. Astfel că, alături de organizatori, am hotărât o ultimă reprogramare, pe data de 15 mai 2022, de la ora 20.00, când sperăm că lucrurile se vor relaxa și vor putea intra în normal! Biletele pe care le-ați procurat rămân valabile fără nici o problemă și vă mulțumesc din suflet că-mi sunteți aproape în continuare în realizarea acestui vis măreț!”, a transmis Fuego pe rețelele de socializare. 

 

Spectacolul de la Sala Palatului a fost amânat de patru ori din cauza pandemiei

În primăvara lui 2021, Fuego declara, pentru Spectacola, că rămânea optimist, după ce a amânat concerul de trei ori și spera că își va vedea visul cu ochii. 

„Ar fi trebuit să-l facem în mai, pe 21, dacă ne reveneam, asta după ce l-am reprogramat deja de trei ori. Din nefericire, nu e posibil, în nici o formă. Am stabilit împreună cu toată echipa că îl mai amânăm o singură dată, până la finalul lunii noiembrie, când sperăm ca măcar cu 50% din capacitate și cu măști în sală să putem juca. Le mulțumesc tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă acest eveniment de anvergură, grandios – SIMFONIC. 
Îmi vor fi alături peste 140 de artiști pe scenă, dirijați de maestrul Daniel Jinga. Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, împreună cu mine, vom crea o seară a muzicii de calitate, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Celebrele mele piese, melodii de colecție, cântecele care m-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase. Concertul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!”, a declarat Fuego pentru Spectacola, în urmă cu un an. 

Concerte în toată țara

Deși nu va putea să susțină concertul de pe 1 martie la Sala Palatului, artistul și-a conturat un mic tur prin toată țara și le promite fanilor multe surprize. 

 

„V-am promis că la începutul lui martie întâmpinăm primăvara împreună, cu muzica de dragoste, cu șlagărele mele și multe surprize! Ei bine, mai jos, aveți orașele, locațiile și datele în care voi concerta alături de band-ul meu, în cadrul spectacolului ”Te regăsesc, primăvară”! Vom aduce un strop de bună dispoziție, emoție și romantism, cântece pe care le știți și le iubiți, dar și premiere, de care sigur vă veți îndrăgosti! Va fi un concert de stare, la care vreau să uitați de probleme și pentru câteva momente să vă bucurați de muzică! Veți vedea mai jos și câteva evenimente speciale, în care vom celebra Ziua Femeii și a Mamei, prin seri de poveste! Vă așteptăm cu drag să ne fiți aproape și sunt sigur că muzica ne va aduce împreună din nou!”, a anunțat artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel