Fuego împlinește vârsta de 46 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistului: „Vreau să cred că am făcut mult bine pe lumea asta”

Data publicării:
captură video Youtube/ Paul Surugiu
Descriere foto: captură video Youtube/ Paul Surugiu

Paul Surugiu Fuego își sărbătorește ziua de naștere marți, 23 august. Cu această ocazie, artistul a dezvăluit care sunt cele mai mari dorințe ale sale. 

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă drept Fuego,  a reușit să intre în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. Înainte să fie cunoscut pe plan național, artistul era celebru în locul natal, unde avea chiar și propria trupă muzicală. Acesta spune că de-a lungul timpului a interpretat diferite genuri muzicale, până când s-a oprit la cel pe care l-a păstrat și în ziua de astăzi.

Fuego împlinește vârsta de 46 de ani

Mâine, Paul Surugiu Fuego împlinește frumoasa vârstă de 46 de ani. Cu această ocazie, artistul a spus cum se simte și cum arătă viața lui până acum, cu bune și cu rele. 

„Mă simt un om liniștit și împlinit, tânăr, chiar foarte tânăr. Sunt gata de noi provocări și proiecte. Sunt gata să mai demonstreze, gata să surprindă și să arate cârcotașilor ce poate face și, mai ales, câte poate face. Mă simt înconjurat de oameni care mă iubesc. Nu mulți, dar cei puțini care sunt au sinceritate și au acel ceva pe care toți ceilalți nu-l au, lipsa interesului.

Nu-mi simt vârsta și nici nu o arăt, cel puțin așa vreau eu să cred. Nu-i nici mică și nici mare. E un cumul a fiecărei întâlniri avute, a tuturor experiențelor mele și lucrurilor pe care le-am învățat pe parcurs, cu bune și rele. Mă simt încrezător în forțele proprii. Viața mea e așa cum mi-am așezat-o. Viața mea e cum îmi doresc să fie. Nu am dezamăgiri și nici regrete majore”, a declarat Fuego pentru FANATIK.RO.

„Vreau să mă bucur de bunica mea cât mai mult, dar și de mama”

Artistul a dezvăluit și care sunt cele mai mari dorințe ale sale. Fuego a mărturisit că își dorește ca bunica și mama sa să fie cât mai mult alături de el. Totodată, cântărețul a precizat că ăși dorește sănătate și să-i mergă bine în continuare proiectele la care lucrează. 

„Niciodată n-am avut dorințe mărețe. Eu sunt omul care se mulțumește cu puțin, mereu, și care n-are extravaganțe. Atât timp cât am oamenii dragi aproape, mi-e suficient.

Nu sunt omul cadourilor scumpe, am tot ce-mi trebuie și nu-mi doresc, la propriu, material, nimic. Mi-aș dori în schimb, la figurat, mai multă apreciere din partea oamenilor pentru valori. Mi-aș dori un echilibru în societate. Mi-aș dori mai mult bun simț și asumare din partea oamenilor, lucruri care nu țin de nimeni și pe care sigur nu le pot primi eu.

Îmi doresc să mă pot bucura de bunica mea cât mai mult timp, ea având 88 de ani, dar și de mama. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot face tot ce mi-am propus pentru toamna asta cel puțin. De la noi expoziții la evenimente de lansare a cărții mele noi, până la noul sezon ”Drag de România mea!”, al nouălea, de la TVR 2, din fiecare duminică. Vă anunț că am început filmările deja și unde avem surprize. El va debuta pe 25 septembrie pe micul ecran”, spune Fuego pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Fuego rupe tăcerea despre averea pe care a strâns-o în 30 de ani de carieră: „După plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc”

Cum și-a ales Fuego numele de scenă: ”Se și potrivea cu genul latino”. Cine l-a inspirat pe artist



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel