Cum și-a ales Fuego numele de scenă: ”Se și potrivea cu genul latino”. Cine l-a inspirat pe artist

Data publicării:
captură video Youtube/ Paul Surugiu
Descriere foto: captură video Youtube/ Paul Surugiu

Paul Surugiu a dezvăluit cum și-a ales numele de scenă.

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă drept Fuego,  a reușit să intre în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. Înainte să fie cunoscut pe plan național, artistul era celebru în locul natal, unde avea chiar și propria trupă muzicală. Acesta spune că de-a lungul timpului a interpretat diferite genuri muzicale, până când s-a oprit la cel pe care l-a păstrat și în ziua de astăzi.

“Într-adevăr, în adolescență, la Turda, până să mă lansez pe plan național cu adevărat, cântam pop-rock, aveam o trupă alături de tineri talentați și eram cumva vedetele orașului! Peste timp am cântat latino, am cochetat cu folclorul, dar muzica ușoară, pop, este cea care se potrivește cel mai bine sufletului meu, vocii mele și așa pot transmite emoția pe care o simt!”, a declarat Fuego potrivit playtech.

Cum și-a ales Fuego numele de scenă

Chiar dacă artistul vrea să revină la numele din buletin, acesta este conștient de faptul că publicul tot după poreclă îl va recunoaște. Solistul are și o poveste în spatele acestui pseudonim, pe care l-a ales la întâmplare.

“În 1998 așa era trendul, cu nume de scenă. Am semnat cu prima casă de discuri din România și mi s-a sugerat o variantă de nume și am ales la întâmplare, dintr-un dicționar, acest nume. Se și potrivea cu genul latino pe care-l cântam, cu piesa Toată lumea dansează și de acolo a început parcursul lui Fuego! De vreo câțiva ani buni, am revenit la numele meu, Paul Surugiu. Firește că păstrez și pseudonimul, pentru că așa mă știe lumea, dar numele meu de azi este cel din buletin!”, a mai povestit artistul pentru sursa citată.

Poate te interesează și: Ce salariu are Carmen Tănase, după 40 de ani de carieră: ”Lumea o să-mi sară în cap”. Veniturile erau diferite înainte de pandemie

Celebritatea nu l-a schimbat pe artist

Chiar dacă foarte multe persoane sunt luate de val când dau de celebritate, Fuego spune că acest  lucru nu s-a resimțit și în cazul lui. Mai mult, acesta mărturisește că nu s-a chinuit nici măcar să renunțe la accentul de ardelean pe care îl are.

 “Nu există doi oameni diferiți. Eu nu sunt vreun personaj pe scenă și un altul în viața de zi cu zi! Nu mă transform, nu joc vreun rol și nu am vreo mască. Adică așa cum sunt acasă, așa sunt și pe scenă sau la televiziune. Firește că atunci când ești în spațiul public există un anume respect față de cel din fața ta, dar nu-mi cenzurez trăirile în vreun fel anume, nu mă dedublez și nici nu încerc să fiu ce nu sunt. Eu am și-acum accentul de ardelean, sunt dezinvolt și popular și încerc să transmit asta mai departe!”, a punctat el.

”Am un stil de viață agitat”

Chiar dacă se chinuie din greu să-și păstreze un stil de viață cât mai echilibrat, artistul recunoaște că nu mereu și reușește acest lucru. Mai mult, mișcarea lipsește cu desăvârșire din viața lui, recunoaște acesta.

“Am și excese alimentare, am și momente echilibrate și perioade în care țin regim alimentar! Din păcate, am un stil de viață agitat! Oricât de mult mi-aș dori uneori să mă țin de programul meselor sau de alimentele potrivite, nu am cum, pentru că am ore haotice, am multe întâlniri, mult de lucru, spectacole, filmări și nu reușesc! Mai apoi, sunt și gurmand! Sunt persoană sedentară, din păcate, și rar fac mișcare așa cum ar fi indicat! De sală nu am timp și aș vrea să mă clonez uneori, ca să pot face și asta!”, a conchis el.

Cum reușește Mălina Avasiloaie să se mențină în formă în timpul sarcinii: ”Nu m-am temut să gust din orice”. Câte kilograme în plus a luat artista / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel