Fructul care elimină grăsimea de pe burtă. Consumă-l în fiecare dimineață

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Un fruct este aliatul tău în lupta cu grăsimea de pe burtă. Prepară un cocktail în care vei adăuga și alte ingrediente pentru un rezultat îmbucurător.

Dacă există un lucru care este cu adevărat de bun în procesul de pierdere în greutate, acesta este eliminarea grăsimii de pe burtă. Deosebit de dură, această metodă reprezintă o provocare majoră în timpul procesului de slăbire.

Rețeta despre care vorbim este un cocktail care reunește cele mai bune alimente de slăbit și care menține o stare de sănătate foarte bună. Vorbim despre prune uscate, fulgi de ovăz, semințe de in, cacao și iaurt.

Prunele au un conținut scăzut de calorii și au un gust dulce. Astfel, cea mai mare parte a energiei pe care o aduce organismului este de origine glucidică, fără a conține totuși lipide. Cu indicele său glicemic destul de scăzut, prunele sunt recomandate de experții în pierderea  în greutate. 

Citește întreaga știre pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel