Fratele Mădălinei Manole, ipoteză șocantă în cazul morții artistei: „De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Fratele Mădălinei Manole lansează noi acuzații dure cu privire la moartea fulgerătoare a artistei.

Au trecut 13 ani de când Mădălina Manole s-a stins fulgerător din viață. Deși toate probele de la vremea aceea au dat de înțeles faptul că îndrăgita artistă și-a luat voit viața, familia acesteia nu are, în continuare, liniște. Fratele regretatei vedete este convins de faptul că aceasta a fost victima unui omor, ba mai mult, este convins de faptul că soțul ei, dar și soacra acesteia ar fi implicați în această moarte subită. Acesta pare că nu își va găsi liniște până când nu va face lumină în cazul acestei tragedii care a furat una dintre vocile consacrate ale României, făcând publice diverse detalii șocante. De data aceasta, bărbatul a postat pe rețelele de socializare un videoclip dintr-o emisiune la care sora sa a participat în anul 2010. Acolo, aceasta ar fi vorbit codat despre probleme personale pe care le are, lucru care i-ar fi pus capac soțului ei, susține fratele solistei. 

„Emisiunea este din 10 mai 2010! Urmăriți finalul, când MĂDĂLINA și moderatorul fac referire și vorbesc despre cei doi câini maidanezi ai ei! Când a ieșit din emisiune, m-a sunat, așa cum făcea mereu ca să ne întrebe cum a ieșit emisiunea! Râdea și m-a întrebat dacă am fost atent la tot ce a spus spre final până să cânte! I-am spus…te referi la faza cu câinii? Da, mi-a răspuns și râdea în hohote!

Păi tu ai doi câini în curte, patrupede, care-i faza, i-am spus! «Nu la ei făceam referire, ci la cei din casă care îmi fac viața un calvar!». Waw, ești zăpăcită rău de tot, cum să spui așa ceva în emisiune, dacă se prind și îți vor face ceva….!?

Și acum revin! Am curajul să spun cu mana pe inima că i-a enervat la maxim pe moldoveni și că de acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea, blonda din Otopeni, prietena și cu Iuda, câinele puiucului, dar Iuda are botniță și e mâncat dacă spune ceva! După această emisiune a venit prima „tentativa” de suicid a puiucului, cea cu diluantul! A puiucului, nu a MĂDĂLINEI!”, a scris în mediul online fratele acesteia, potrivit cancan.

Citete și: Dan Negru, mesaj dureros la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: ”Noi toți ăștia suntem criminalii”

Fratele Mădălinei Manole, convins de faptul că sora sa nu s-a sinucis

Nu este prima dată când fratele artistei vorbește despre acest subiecte sensibil. Recent, acesta dezvăluia și ultima conversație pe care a purtat-o cu sora sa, în care aceasta își făcea planuri de viitor, împreună cu familia sa. Mai mult, artista era pregătită atunci să-și sărbătorească și ziua de naștere, un motiv în plus pentru care nu și-ar fi pus niciodată capăt zilelor, susține el.

”Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis! În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia. (...)

Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare.”, a declarat Marian Manole, fratele regretatei artiste, potrivit playtech

VEZI și: Laura Stoica și-a prevestit moartea! Mesajul pe care i l-a lăsat prieteni sale, înainte de tragicul accident

„Nu cred că așa procedează un sinucigaș”

Așadar, se pare că fratele acesteia nu se va lăsa prea ușor, până când nu va dovedi faptul că sora sa nu ar fi putut niciodată să comită un astfel de gest. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci, iar toată lumea a rămas cu această concluzie, acesta pare din ce în ce mai hotărât să facă lumină în acest caz.

„Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, a spus Marian, fratele Mădălinei Manole, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel