Dan Negru, mesaj dureros la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: ”Noi toți ăștia suntem criminalii”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Mădălina Manole, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Mădălina Manole, facebook/ colaj foto Spectacola

Dan Negru a făcut dezvăluiri dureroase, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie, chiar de ziua ei de naștere, când împlinea 43 de ani. Atunci, depresia artistei, care devenise mamă de curând și care se lupta cu probleme în carieră, a decis că era timpul ca aceasta să plece. 

Dan Negru, mesaj dureros la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole

Deși ai trecut 13 ani de la decesul artistei, ci care i-au fost mereu aproape nu au dat-o uitării. Și Dan Negru se numără printre cei care își amintesc cu drag de regretata artistă. Recent, prezentatorul TV a făcut o serie de declarații dureroase despre moartea prematură a Mădălinei Manole. Acesta susține că media i-a făcut mult rău artistei și pe când avea doar 35 de ani, era considerată deja ”o femeie bătrână”. Din acest motiv, televiziunile nu o mai doreau, iar radio-urile căutau cu totul altceva, lucru care au afectat-o enorm pe Mădălina Manole. 

„Mădălina era considerată bătrână la 35 de ani! “Trecută de prima tinerețe” scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia. Era de vârsta lui Dorian Popa, azi. N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci.

Era perioada in care televiziunile si radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. (…).  Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei.

Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu’ românesc ! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu înseamnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!”, a fost postarea lui Dan Negru, referitoare la moartea fulgerătoare a celebrei artiste.

Silvia Dumitrescu, dezvăluiri neștiute despre Mădălina Manole

Silvia Dumitrescu a povestit că Mădălina Manole era foarte tristă din cauza faptului că părinții nu o lăudau niciodată pentru prestațiile sale.

“A trecut ceva vreme și am dat și eu, întâmplător, peste ea la o emisiune tv și atunci am prins curaj, am pus mâna pe telefon și am lăudat-o. S-a bucurat extrem de mult și și-a dat seama că era un gest sincer. Cu această ocazie mi-a spus că mama ei niciodată nu o lăuda după vreo apariție sau concert.

Întotdeauna îi găsea numai defecte. Apoi eu i-am zis să nu-și facă probleme pentru că și tatăl meu, când era vorba să mă laude, mă lăuda numai în fața altora. Și dacă-l întrebam ‘cum a fost, tăticule?’ el spunea ‘toți ați cântat frumos’ “ mărturisește Silvia Dumitrescu pentru fanatik.ro

„Suferea de această depresie în tăcere”

“Apoi ne-am văzut la Sala Palatului, la concertul lui Mihai Constantinescu, și-i ocupasem un loc alături de mine și de Marina Florea, în cabină. Când a venit a trecut pe lângă mine ca o furtună și și-a ales o cabina unde era singură. Am venit la ea și am întrebat-o ce are. Mi-a spus că este într-o pasă proastă, că nu se simte bine și că vrea să stea singură. A cântat și a plecat repede.

A mai avut apoi perioade când nu dormea, era nervoasă, obosită și perioade fericite, care alternau. După cum au evoluat lucrurile cred că și-a dat seama că are niște probleme medicale dar se temea să meargă la doctor de frica presei.

Am avut un șoc imens la vestea morții ei și la cum a gândit, în detaliu, să-și pună capăt zilelor. Suferea de această depresie în tăcere și nimănui nu i-a trecut prin cap că este atât de grav. Dumnezeu s-o odihnească, să o ierte pe ‘fata dragă’ Mădălina, iubită și prețuită de atâția români”, povestește Silvia Dumitrescu, în exclusivitate pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel