Fratele Andrei Măruță și Armin Nicoară, în plin scandal. Săndel Mihai l-a înjosit public pe saxofonist: „Asta face generația nouă!”

Data publicării:
Andra Măruță, Săndel Mihai, Armin Nicoară/ sursa foto Instagram, Facebook, colaj Spectacola
Descriere foto: Andra Măruță, Săndel Mihai, Armin Nicoară/ sursa foto Instagram, Facebook, colaj Spectacola

Săndel Mihai și Armin Nicoară se află în conflict, după ce artistul i-a adus acuzații dure saxofonistului.

Un scandal între doi artiști a lovit din nou lumea mondenă. De data aceasta, fratele Andrei Măruță și Armin Nicoară au ajuns la cuțite. Totul a pornit de la un comentariu pe care fratele celebrei artiste l-a făcut fără niciun menajament la adresa saxofonistului. Săndel Mihai este recunoscut de toată lumea pentru talentul artistic pe care îl deține și pentru felul în care reușește să facă mereu spectacol pe scenă, însă, la fel de apreciat este și Armin Nicoară, care și-a creat o adevărată comunitate de fani, care abia așteaptă să-l audă cum interpretează o nouă melodie. Și, tocmai pentru că-și dorește să-și țină contant fanii la curent cu activitatea sa artistică, acesta a postat recent un videoclip în mediul online. Dacă fanii și-au arătat aprecierea, fratele Andrei Măruță nu a fost deloc impresionat de actul artistic, ba chiar i-a lăsat acestuia un comentariu dur, prin care nu îl critică doar pe el, ci întreaga generație nouă de artiști. 

„Măi, fraților, el mimează! Asta face generația nouă! Nu face nimic pe acordeon”, este comentariul lui Săndel Mihai, de  la care a început scandalul între cei doi artiști.

Citește și: Georgiana Lobonț a rupt legătura cu Armin Nicoară: „Care este supărarea? Nu știu dacă eu am greșit cu ceva”

Cum a reacționat ramin Nicoară

După cum era de așteptat, Armin Nicoară s-a arătat a fi extrem de deranjat de comentariul pe care fratele Andrei Măruță l-a făcut în spațiul public. Armin Nicoară spune că acest comentariu vine după ce Săndel Mihai l-a felicitat pentru toată munca pe care o face atât în domeniul muzical, cât și în mediul online. Mai mult, saxofonistul spune că bărbatul a jignit fără niciun fel de reținere o întreagă generație de muzicieni. 

„Sunt foarte supărat pe comentariul colegului meu de cântec. Nu mă așteptam să mă înjosească pe mine și, din câte am văzut în acel comentariu, a înjosit toată generația tânără. Sincer să spun, nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări când am fost la Antena Stars.

Chiar eram cu Georgiana Lobonț și cu Claudia și ne-a întrebat cum reușim să fim așa de activi pe rețelele de socializare. Ne-a zis că apreciază că suntem așa de activi. Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem. 

La o piesă cântată de el, m-a întrebat dacă îmi face plăcerea să vin să fiu acolo, lângă el, că s-ar bucura foarte tare. Am acceptat cu tot dragul, dar uite că s-a schimbat. Asta este. Eu voi încerca să îmi fac treaba așa cum pot și cum știu. Eu nu cânt pentru muzicanți. Eu am publicul meu, un public care mă iubește.

Încerc să îi distrez așa cum știu și eu. Vreau să îi fac pe toți cei care sunt alături de mine să se simtă bine cu muzica mea. Și chiar dacă nu sunt pe placul unor oameni, eu mă bucur că am câteva milioane de oameni care mă apreciază și asta se vede în numărul de vizualizări de pe YouTube', este reacția oferită de Armin Nicoară în exclusivitate pentru FANATIK.

Te-ar putea inteersa și: Georgiana Lobonț, prima reacție în scandalul divorțului: „Se distra, a băut ceva. Eu nu am știut că a dat declarații”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel