Francisca și TJ Miles, noul cuplu din lumea mondenă. Au recunoscut tot: „Am aflat că era măritată pe parcurs”

Data publicării:
Francisca și TJ Miles, foto Pro TV
Descriere foto: Francisca și TJ Miles, foto Pro TV

Francisca și TJ Miles au recunsocut oficial că trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

Astăzi, cunoscuta solistă Francisca și renumitul influencer TJ Miles au venit în platoul emisiunii La Măruță și au dat cărțile pe față! Cea mai așteptată veste din showbizul românesc este acum oficială: cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Fosta soție a luptătorului MMA Bogdan Lățescu a mărturisit sentimentele pe care le-a purtat dintotdeauna lui TJ Miles: „O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”. Astfel, a apărut o întrebare naturală: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ?”.

Fără să stea pe gânduri, vedeta a negat: „În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural”, a spus Francisca.


Mai mult decât atât, fostul concurent Survivor a fost cât se poate de deschis în declarațiile lui despre actuala sa iubită: „Când am văzut-o, a fost o chestie wow. Două suflete s-au întâlnit, dar drumul era lung. În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată. Am aflat pe parcurs și m-a făcut să mă gândesc de 5000 de ori dacă asta este ceva ce vreau să fac, dar doi oameni care sunt destinați să fie împreună... orice ar fi, se întâmplă!”, a spus acesta.

Cei doi îndrăgostiți au povestit și despre momentul în care au decis să formeze un cuplu: „În Bali s-au oficializat lucrurile. A fost un drum greu pentru noi”, a declarat TJ Miles.

În exclusivitate, vedeta și-a mărturisit frica de a-i întâlni părinții iubitei sale: „Cred că vor să mă omoare!”. Dacă TJ Miles a fost cu adevărat vinovat sau nu de destrămarea căsniciei Franciscăi, doar timpul o va spune.

Citește și: Deea Maxer, o nouă viață după divorț: „Sunt liberă. Am deja tot ce am nevoie”

Francisca anunța în luna ianuarie faptul că a pus punct căsniciei

La începutul acestui an, Francisca avea să anunțe în cadrul aceleiași emisiuni faptul că a pus punct căsniciei cu soțel ei, după aproape 10 ani de relație și trei de căsnicie. Cei doi au cântărit foarte mult decizia, spunea vedeta la acea vreme, însă nu au mai reușit să treacă peste lucrurile care s-au tot adunat în timp.

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp.

Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am știut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult (n.r dacă să divorțeze).”, a declarat Francisca Dulceanu, în cadrul emisiunii „La Măruță”, la ProTV, în luna ianuarie.

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”

„Businessul il ținea pe drumuri”

Unul dintre motivele care ar fi produs divorțul ar fi fost distanța, spunea pe atunci Francisca.

„Businessul il ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc.

Când e roz si minunat nu există să te apropii de altă persoană. Eu zâmbesc cu oricine. Bogdan e un pic mai rezervat și asta mi-a și plăcut la el, că e diferit față de mine. Între noi nu a fost o ruptură violentă. Dacă era așa, nu era un divorț amiabil. Nu a fost vorba de infidelitate.”, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

VEZI și: Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț, intuit din ziua nunții. Carmen Harra, motivul real care a provocat separarea: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel