FOTO - Ioana Ignat, FARSĂ pentru fani. Fotografia postată a devenit rapid virală

Data publicării:
Facebook Ioana Ignat
Descriere foto: Facebook Ioana Ignat

Ioana Ignat, una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, a pus la cale o farsă pe conturile sale de socializare. 

Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Sebastian Dobrincu. Anunţul a fost făcut chiar de Ioana Ignat, pe pagina de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu inelul de logodnă şi textul "It's happening". 

Sau cel puţin asta a lăsat Ioana Ignat impresia. Pentru că în story-ul următor, aceasta a reacţionat cu privire la un material de presă în acest sens, cu textul "Ce repede au muşcat-o!". VEZI FOTO MAI JOS: 

CITEŞTE ŞI Cătălin Măruță și Ioana Ignat, replici acide chiar în direct: „Vrei să te oprești, te rog frumos?”

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre dependența de alcool

Ioana Ignat a trecut prin clipe grele din cauza dependenței de alcool. Ea a intrat în lume amuzicii de la o vârstă fragedă și din cauza anturajului a ajuns să consume foarte des alcool. Vedeta spune că a scăpat cu greu de acest viciu. 

Ioana Ignat a cunoscut succesul peste noapte după ce a câștigat premiul cel mare în emisiunea Vocea României. De atunci drumul spre succesul muzical a început să se contureze pentru tânăra artistă, dar puțini știu prin ce probleme a trecut aceasta. 

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, conform Spynews.

Ioana Ignat a reușit să renunțe definitiv la acest viciu după ce a avut niște dureri groaznice de stomac. Vedeta spune că se ruga atunci la Dumnezeu să o ajute să scape de durere, cu promisiunea că nu va mai bea niciodată alcool. 

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat vedeta. VEZI ŞTIREA COMPLETĂ AICI 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel