Cătălin Măruță și Ioana Ignat, replici acide chiar în direct: „Vrei să te oprești, te rog frumos?”

Data publicării:
Cătălin Măruță și Ioana Ignat/ captura foto Youtube/ sursa La Măruță
Descriere foto: Cătălin Măruță și Ioana Ignat/ captura foto Youtube/ sursa La Măruță

Cătălin Măruță și Ioana Ignat au avut un schimb de replici acide chiar în direct. De la ce a pornit cearta celor doi?

Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu, probleme în paradis. Cei doi s-au despărțit după doar patru luni de relație, potrivit cancan.ro. Vedeta evită să vorbească despre legătura amoroasă pe care au avut-o. 


Cei doi nu se mai întâlnesc, dar nici nu vor să vorbească despre motivul despărțirii. Ioana Ignat a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre un proiect muzical. 


Chiar dacă prezentatorul TV a încercat să deschidă subiectul despre relația ei amoroasă cu Sebastian Dobrincu, aceasta s-a enervat rău și l-a rugat să nu mai deschidă acest subiect, semn că situația este foarte aprinsă între cei doi porumbei. 


”De ce mă pui în situația asta? Știi că nu-mi place să vorbesc. Vrei să te oprești, te rog frumos? Când am venit cu el în emisiune, am vorbit despre el. Acum am venit cu Maia, nu cred că este cazul. (...) Nu este un subiect sensibil, doar că nu vreau să discutăm despre asta”, a spus Ioana Ignat în cadrul emisiunii „La Măruță”, atunci când a fost întrebată despre relația cu Sebastian Dobrincu. 


Ce spune Sebastian Dobrincu despre relația cu artista?


„Eu sunt în Los Angeles cu treabă, ea este cu treabă în ţară. Îmi ţin relaţiile private şi aşa mi se pare corect”, a declarat Sebastian Dobrincu pentru cancan.ro.


Sebastian Dobrincu a avut o relație amoroasă și cu Mimi, o cunoscută vloggeriță. La câteva luni după ce s-au despărţit, milionarul a fost văzut alături de Ioana Ignat.

 

Mimi l-a acuzat că ar fi înșelat-o cu celebra artistă. 


„Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă. 


Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. alături de Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă.


Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a dezvăluit Mimi în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: Monica Tatoiu, siluetă de invidiat la 65 de ani. Care este secretul ei: „Beau cam trei litri de apă pe zi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel