Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre dependența de alcool: „Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul”

Data publicării:
Ioana Ignat, foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ignat, foto Instagram

Ioana Ignat a recunoscut că a fost dependentă de alcool. Cum a reușit să scape vedeta de acest viciu?

Ioana Ignat a trecut prin clipe grele din cauza dependenței de alcool. Ea a intrat în lume amuzicii de la o vârstă fragedă și din cauza anturajului a ajuns să consume foarte des alcool. Vedeta spune că a scăpat cu greu de acest viciu. 


Ioana Ignat a cunoscut succesul peste noapte după ce a câștigat premiul cel mare în emisiunea Vocea României. De atunci drumul spre succesul muzical a început să se contureze pentru tânăra artistă, dar puțini știu prin ce probleme a trecut aceasta. 


„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, conform Spynews.


Ioana Ignat a reușit să renunțe definitiv la acest viciu după ce a avut niște dureri groaznice de stomac. Vedeta spune că se ruga atunci la Dumnezeu să o ajute să scape de durere, cu promisiunea că nu va mai bea niciodată alcool. 


„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Gina Pistol, totul despre viața de mămică: „Vreau să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel