Fostul soț al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit, la trei luni de la divorț. Anca Badiu, mesaj controversat despre relația pictorului

Data publicării:

Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, s-a recăsătorit în prima zi a anului, la trei luni de la oficializarea divorțului de femeia lângă care a stat 21 de ani. 

Controversatul pictor Costin Craioveanu și-a anunțat prietenii, chiar în prima zi a anului, că s-a recăsătorit. Noua sa soție, pe nume Ada, îi poartă deja numele. 

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au fost căsătoriți timp de 21 de ani și au 2 copii împreună. Relația lor s-a deteriorat grav în 2022, când au ajuns chiar să ceară ajutorul poliției pentru a domoli tensiunile dintre ei. În septembrie, cei doi au divorțat oficial. 

 

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground.

Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi "sclav" la doi stăpâni. Am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani.”, a scris Costin Craioveanu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului, după ce ar fi agresat-o. Pictorul Costin Craioveanu a lovit două mașini în Cotroceni

 

 

Costin Craioveanu a pictat recent chipul lui Arsenie Boca.

Anca Badiu: Am un feeling că inima lui este tot la Mihaela


Anca Badiu, fosta colegă de trupă a Mihaelei Cernea, este de părere că pictorul încă ar mai avea sentimente pentru solista Class. 


„Cu Mihaela nu m-am mai auzit deloc în ultima perioadă. Lui Costin i-am scris, zilele trecute, un comentariu și i-am urat „casă de piatră”. O să îl și sun în perioada următoare și o să îl rog să îmi facă un tablou cu Bijou. Să mai treacă din Sărbători.

Nu știu ce este în sufletul lui Costin, acum, doar el știe. Poate o iubește pe acea fată, cine știe? Am un feeling că inima lui este tot la Mihaela. Sunt de părere că oamenii singuri recurg la astfel de lucruri când se simt singuri. Nu ai cum să dai uitării atât de mulți ani petrecuți alături de Mihaela.

Costin este înnebunit după copiii lui. Mie îmi pare rău de ei doi s-au separat. Erau extraordinari împreună. El tot timpul când venea acasă nu venea niciodată cu mâna goală iar la intrarea în casă Costin tot timpul o pupa pe frunte pe Mihaela. Mihaela este o persoană foarte discretă și nu o să spună nimic, pentru că nu este genul de persoană să își spele rufele în public.”, a declarat Anca Badiu pentru Click.

 

Costin Craioveanu, atac DUR la adresa Mihaelei Cernea, în plin divorț. Ce acuzații îi aduce: De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel