Costin Craioveanu, atac DUR la adresa Mihaelei Cernea, în plin divorț. Ce acuzații îi aduce: De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?

Data publicării:
Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook

Costin Craioveanu a răbufnit la adresa Mihaelei Cernea. Cei doi se află în curs de divorț. 

În ultimul perioadă s-a zvonit că Costin Craioveanu ar fi bătut-o pe soția sa, Mihaela Cernea. Pictorul neagă acuzațiile care i-au fost aduse și spune că nu ar putea niciodată să dea într-o femeie, mai ales în soția lui. Acum, Mihaela Cernea a confirmat faptul că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde în urmă aproximativ două luni a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său, Costin Craioveanu.


„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!.

Costin Craioveanu, acuzații la adresa Mihaelei Cernea

La scurt timp după ce Mihaela Cernea a depus actele de divorț, Costin Craioveanu a răbufnit și a lansat un atac dur la adresa soției sale.

„Ce a fost a fost...nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic...și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine?...Dacă nu mă iubești...21 de ani? De când v-am construit case...v-am dus în toate vacanțele în Europa...cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, îi reproșează pictorul soției sale, care a introdus deja actele de divorț.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția"

Costin Craioveanu susține că nu și-a lovit niciodată soția, în ciuda faptului că pe 19 ianuarie 2022 aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii”, mai spune Costin Craioveanu.

Din când în când, mai  și mă apăr de câte un țăran din Sălăjean, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta că mi-au rupt-o în față sălii de fitness...că doar vroiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e vrăjeală! Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt!”, a mai punctat Craioveanu, în mesajul său, postat pe rețelele de socializare. 

Citește și: Carmen Tănase, despre viața la țară. Cu ce își ocupă actrița timpul de când s-a mutat: Vreau să fac totul singură



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel