Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se mai implică în creșterea copilului: „Interesul nu se arată”

Data publicării:

Cristina Cioran a dezvăluit cum se descurcă în această perioadă grea, după ce a pus punct relației de iubire cu tatăl fetiței ei. 

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de delicată. Actrița s-a despărțit în urmă cu câteva săptămâni de tatăl fetiței ei și, dacă bărbatul și-a refăcut deja viața, după cum a afișat chiar el pe rețelele de socializare, vedeta trebuie să-și crească singură fata, în această perioadă. Cristina Cioran se arată a fi recunoscătoare mamei ei, care o ajută să treacă mai ușor peste momentele grele și o susține moral extrem de mult. Chiar dacă aceasta spune că nu s-ar fi gândit vreodată că ar ajunge să mai locuiască cu părinții la vârsta aceasta, imprevizibilul a luat-o prin surprindere. 

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine.”, a declarat Cristina Cioran potrivit ego.ro

VEZI și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea. Alex Dobrescu a fost săltat cu duba de către polițiști

 

Cristina Cioran își va duce fiica la creșă

Chiar dacă pentru moment vedeta are timp să se ocupe de creșterea celei mici, la vară situația se va schimba, întrucât actrița trebuie să se întoarcă la muncă. 

“Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect.”, a continuat actrița.

 

Ce spune Cristina Cioran despre tatăl copilului ei

Cât despre Alex Dobrescu, tatăl Emei, actrița spune că acesta nu s-a arătat până în prezent a fi interesat de micuță. Mai mult, aceasta nu știe încă cum vor proceda cei doi pe viitor, cu privire la creșterea micuței. 

“Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea. Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel.”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului: „Mai avem niște lucruri de rezolvat”

Vedeta regretă că nu a pus punct relației mai devreme

Cristina Ciroan nu se gândește nicio clipă la o posibilă împăcare cu fostul ei partener de viață, ci, din contră, aceasta regretă că nu a pus punct mai repede. 

„Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa. Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit viva

Cristina Cioran, acuzații neașteptate la adresa fostului iubit, după despărțire: "Să-și achite ce are de achitat"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel