Noi imagini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a târât-o pe jos și a tras-o de păr/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram

După scandalul recent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, au apărut noi imagini șocante cu cei doi. 

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan s-ar fi bătut, vineri, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și  numărul de urgență 112, iar  fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Snagov. 

Anamaria Prodan s-ar fi bătut, vineri, și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Ambii se acuză reciproc și spun că celălalt a agresat.

Noi imagini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Recent, în presă au apărut noi imafini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.  În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Laurențiu Reghecampf a aruncat-o pe jos pe impresară și a intrat peste ea în mașină pentru a o lovi. Totul s-a întâmplat chiar în fața vilei unde au locuit împreună. 

Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Părintele Calistrat a reacționat, după ce a văzut conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Duhovnicul este de părere că impresara nu a avut un comportament adecvat față de soțul ei.

Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, a ținut să spună Părintele Calistrat, potrivit redactia.ro

Părintele Calistrat consideră că Anamaria Prodan este o fire mult prea impulsivă, lucru care nu-i stă bine și nu o caracterizează. 

 ”Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience