Fosta iubită a lui Fulgy, prima reacție după ce Viorica de la Clejani a declarat că ar fi ajuns să le controleze pe iubitele fiului ei de droguri, în genți

Data publicării:
Viorica de la Clejani și Alina, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Viorica de la Clejani și Alina, sursa instagram/ colaj foto

Alina, fosta iubită a lui Fulgy a avut prima reacție despre afirmațiile Vioricăi de la Clejani, că ar fi controlat-o în geantă.

Alina, fosta iubita a lui Fulgy  a rămas dezamăgită de afirmațiile făcute de Viorica de la Clejani, conform cărora ar fi ajuns să le controleze pe iubitele fiului ei de droguri, în genți. Blondina, care a fost într-o relație timp de șapte luni cu Fulgy, a ținut să demonteze afirmațiile făcute de artistă. Aceasta a declarat că Viorica nu a controlat-o niciodată în geantă și că nu a consumat niciodată substanțe interzise. Cu toate astea, blondina recunoaște că știe de câteva foste iubite ale lui Fulgy care ar fi fost mici consumatoare.

„Nu s-a pus problema de așa ceva niciodată, nu am fost controlată, nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală, viața mea e frumoasă așa cum e. Nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă. Într-adevăr în treucutul lui Fulgy erau niște fete care erau mici consumatoare, e și dânsa supărată, nu știu.

M-a afectat (n.r. declarația), nu s-a pus problema de așa ceva, nu am avut discuții de genul absolut vreodată, sunt chestii care se pot demonstra, nu e ca și cum ar fi o boală. Nu am făcut niciodată niciun test. Familia mea probabil nu știe, nici pentru familia mea nu e tocmai ok, familia mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt, nimeni din jurul meu nu s-ar gândi la așa ceva că mă cunosc destul de bine”, a declarat Alina, la Xtra Night SHow, de pe Antena Stars.

 

Alina a declarat că relația dintre ea și Fulgy este una de prietenie, iar de la despărțire nu a ai existat nicio șansă de împăcare.

„Cu Fulgy am ținut o legătură de prietenie, ce faci, bine, tu, cam atât. Eu cu Fulgy ne respectăm, avem o relație destul de ok de prietenie, ce a fost în urmă a fost în urmă și atât. Nu ne-am mai întâlnit. (…) Mi-a spus că mă mai iubește, dar niciodată nu s-a pus problema de vreo împăcare, suntem pe drumuri separate, eu pe drumul meu, el pe drumul lui”, a mai spus Alina, la Antena Stars.

Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani, după ce ”a mințit” că nu l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: "Nu pot să tolerez"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel