Viorica de la Clejani, acuzații grave la adresa fostelor iubite ale lui Fulgy: „Ajunsesem să le caut în geantă”

Data publicării:
Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook
Descriere foto: Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook

După ce Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj dur pentru cei care i-au făcut rău fiului său, Viorica a dezvăluit că fostele iubite ale lui Fulgy consumau substanțe interzise. 

Ioniță de la Clejani a anunțat că fiul său este arestat pentru 29 de zile. Fulgy a fost oprit săptămâna trecută de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.


A urmat apoi un întreg scandal mediatic, în care Fulgy a făcut o serie de acuzații și jigniri la adresa mai multor persoane publice din România, printre care Alex Velea și Antonia. 


Îndurerați de cele întâmplate, Ioniță și Viorica de la Clejani spun că vor fi mereu alături de fiul lor, indiferent de greșelile sale și vor face tot posibilul să îl aducă pe tânăr pe calea cea dreaptă. 


Viorica de la Clejani susține că fostele iubite ale fiului ei consumau substanțe interzise și ajunsese să le caute în geantă de droguri. 


”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul emisiunii “Exclusiv VIP”. 


Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj dur pentru cei care au încercat să îi facă rău fiului său:


“Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți.


Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a dezvăluit artistul în cadrul emisiunii de la Prima TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel