Fosta iubită a lui Cristian Boureanu mănâncă fără restricții. Când are de gând Cristina Belciu să se oprească: „Nu fac niciun sacrificiu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Belciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Belciu

Cristina Belciu s-a pus pe mâncat ca lumea. Diva se confruntă cu o problemă de aspect, lucru pe care dorește să-l remedieze cât mai curând. Care este singura regulă pe care o respectă cu sființenie.

În urma relației pe care a avut-o cu Cristian Boureanu, Cristina Belciu a devenit și mai cunoscută în lumea mondenă, deși frumusețea cu care a fost înzestrată a atras deja atenția multora.

Acum, ea vorbește deschis și public despre un aspect important: frumusețea! Într-un interviu, bruneta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate splendid. Desigur, multe doamne și domnișoare ar dori să afle secretul și să-i urmeze exemplul, dar surprinzător sau nu, Cristina spune că nu există niciun secret special sau vreun compromis drastic.

Ba din contră, ea declară că este o fire gurmandă, și acest aspect se poate observa pe corpul ei, care nu se încadrează perfect în standardele impuse de industria modei. Cu toate acestea, mai dorește să pună câteva kilograme, deoarece recunoaște că nu se simte tocmai în largul ei în prezent. 

Îți îmbunătățește aspectul

Cristina dorește să ajungă la greutatea ideală pentru a se afișa într-un mod cât mai confortabil pentru sine. Ea țintește spre 55 de kilograme.

”Mănânc destul de mult! Măsurile sunt pe măsură! Nu, chiar m-a ajutat Dumnezeu, sunt 89-64-89. Bine, mă îngraș, slăbesc… Eram la un moment dat foarte slabă și mi s-a spus să mai pun câteva kilograme. După, am pus prea multe pentru măsura S. Acum sunt S, dar vreau să fiu, din nou, M, atunci mă simțeam cel mai bine. Cred că, până la urmă, este despre cum ești tu cel mai OK cu tine.

Vreau să mai pun 2-3 kilograme. Am 54 acum, pe la 56 sunt cea mai fericită. Dacă te uiți la campaniile mari, deja au început să introducă tot felul de corpuri. În primul rând, nu avem toate formatul pentru a fi slabe sau pentru a fi corpolente. Trebuie să te bucuri de cum ești, să îți îmbunătățești aspectul, să fii cea mai bună versiune a ta, plecând de la baza pe care o ai”, a declarat Cristina Belciu, conform Ego.ro.  

Mănâncă de toate

Și pentru că a recunoscut că mănâncă destul de mult, deși asta, ar spune unii, nu se vede pe silueta sa, Cristina Belciu mai vine acum cu o mărturisire care uimește din nou, căci nu multe dive ar recunoaște una ca asta.

Cu toate surprizele, în meniul vedetei se află și pizza, burgerul, popcornul, pastele și chiar și pâinea. Cu toate acestea, există un lucru la care se abate cu sfințenie. Cristina Belciu nu mănâncă prăjeli, nu pentru a nu se îngrășa, ci pentru a avea grijă de sănătatea sa. Ea le evită, la fel cum face cu orice aliment care ar putea afecta starea ei de bine. Cu încredere și consecvență, vedeta își păstrează un echilibru între plăcerile culinare și grijă față de sănătatea sa.

“Chiar nu fac (nr. sacrificii pentru siluetă)! Îmi e rușine să zic, nu fac niciun sacrificiu pe parte de alimentație. Doar nu mănânc prăjeli, lucruri care îți afectează sănătatea, cumva la asta sunt atentă. În rest, mănânc paste cu pâine, nu am nicio jenă. Cu toată clasa, dau cu pâinea prin sosul de paste. Asta mă face fericită”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel