Florin Zamfirescu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic: „El oricum este nemuritor, băgați-vă bine în cap. Nu are cum să ne lase”

Data publicării:
Florin Zamfirescu, captură video YouTube
Descriere foto: Florin Zamfirescu, captură video YouTube

Florin Zamfirescu a transmis un mesaj către bunul său prieten Florin Piersic, care momentan trece printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere medical.

Toate gândurile bune și rugăciunile se îndreaptă zilele acestea către Florin Piersic, care se află într-una dintre cele mai mari cumpene ale sale, după ce recent a ajuns de urgență la spital, fiind transportat la diferite unități medicale. În cele din urmă, maestrul a fost operat, iar fanii, cât și cei care l-au cunoscut, așteaptă cu sufletul la gură vești cu privire la starea sa de sănătate. Printre aceste persoane se numără și Florin Zamfirescu, care spune că și-a făcut mai multe planuri cu acesta și care abia așteaptă să-l revadă pe scenă, cât și în locurile în care se revedeau în trecut.

„Asta e și întrebarea mea, cum îi transmitem că avem nevoie de el. Așa cum am mai spus-o și declarându-i prietenie veșnică, am spus că Florin Piersic nu e o persoană, este o instituție și va rămâne, este, va fi. Noi ultima dată ne-am întâlnit când am fost la un spectacol de-al lui, „Străini în noapte”, după care a doua zi ne-am întâlnit la o cârciumă. Am stat o seară întreagă împreună, am depănat amintiri și așa mai departe și ne-am declarat întâlniri permanente. Eu așteptam în ianuarie să vină, pentru că juca la mare, nu a mai trecut pe la mine, și urma ca eu ca eu să merg la Cluj.”, a declarat Florin Zamfirscu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi: „Îmi amintesc cum îmi arăta palma”. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

„Eu nu-mi fac griji că Piersic o să ne lase”

Mai mult, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne în continuare una destul de delicată, actorul este sigur de faptul că acesta își va reveni în final și că cei doi se vor reîntâlni să povestească diverse, așa cum o făceau pe vremuri.

„Eu nu-mi fac griji că Piersic o să ne lase, nu are cum. Îl aștept la toate întâlnirile pe care le dorește. Toți oamenii au trecut prin întâmplări de viață și de moarte, așa e viața făcută, dar Piersic oricum este nemuritor, băgați-vă bine în cap, vom vorbi de el tot timpul și îl vom avea aproape de sufletul nostru, și ca model, și ca om, și ca actor. Piersic va fi bine.”, a mai adăugat actorul.

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Florin Piersic. Ce se va întâmpla cu marele actor: „Acesta e singurul remediu”

Youtube video image

Florin Piersic are nevoie de iubire

Și Carmen Harra este optimistă în ceea ce-l privește pe Florin Piersic. Mai mult, clarvăzătoarea spune că un remediu garantat de care acesta are nevoie acum mai mult ca niciodată este dragostea celor din jurul său, care trebuie să-i fie alături necondiționat.

„Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, spunea și Carmen Harra în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

VEZI și: Christian Sabbagh se retrage din televiziune. Ce l-a făcut să ia decizia radicală: „Trebuie să iau o pauză”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel