Florin Vasilică, noi informații despre starea sa de sănătate, după patru operații la coloană: “Am considerat că trebuie să o las așa”

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Florin Vasilică a oferit noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a fost supus la patru operații la coloană.

Florin Vasilică a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fiul regretatului Liviu Vasilică, în vârstă de 39 de ani, a trecut prin patru operații la coloană și se pare că mai urmează. Artistul s-a retras din viața publică de ceva timp, din cauza problemelor de sănătate. 

Florin Vasilică, noi informații despre starea sa de sănătate, după patru operații la coloană

Florin Vasilică a recunoscut că problemele de sănătate nu i-au dat pace, motiv pentru care a decis să se retragă din viața publică. Cu toate astea, artistul a mărturisit că nu a renunțat la evenimente și spectacole. 

“Eu de câteva luni de zile m-am cam retras din viața publică. Am considerat să început un pic mai ușor cu aparițiile în public. În primul rând, din cauza unei probleme de sănătate și în al doilea rând că așa am simțit eu. Sunt cunoscute problemele, am avut patru intervenții la coloană mai urmează să fac și altele. Cu evenimentele și spectacolele nu am renunțat. Am considerat că trebuie să o las așa pentru că luna viitoare fac 40 de ani.”, a declarat Florin Vasilică la Antena Stars.

Cum petrece Florin Vasilică Floriile

Astăzi, Florin Vasilică își sărbătorește ziua de nume. Artistul a mărturisit că va sta alături de familia sa și se vor bucura de clipe minunate petrecute împreună. 

“Ca de obicei, eu nu prea pun accent atunci când este ziua mea de nume sau ziua mea de naștere. Suntem o familie, suntem acasă. Îl am și pe băiatul meu de Florii. Stăm în familie. 

A fost și mama mai devreme pe la mine. Și ea este Florina. Florin o să iasă cu prietenii diseară și o să se cinstească și ei. Noi vom sta în familie, ca de obicei”, a mai declarat Florin Vasilică, potrivit spynews.ro.

Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri dureroase despre tatăl său

Fiul lui Liviu Vasilică a recunoscut că îi lipsește foarte mult tatăl său și chiar dacă timpul trce, durerea a rămas la fel de mare. De asemenea, artistul a declarat că vrea ca oamenii să-și amintească în continuare de tatăl său prin melodiiile sale și prin vocea pe care a moștenit-o de la părintele său. 

„De fiecare dată există durerea aceea că el nu mai este printre noi și faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică starea aceasta de durere și de părere de rău, dar anul acesta se împlinesc 18 ani de când tatăl meu a dispărut și pot să spun cu mândrie că am reușit să-l țin în actualitate și o să specific pentru că multă lume nu înțelege lucrul acesta. (...) Cei ce l-au iubit și i-au apreciat muzica nu l-au uitat, bineînțeles”, a mărturisit Florin Vasilică, la Antena Stars.

„Pentru mine a fost și rămâne pentru totdeauna cel mai bun prieten pe care l-am avut, pentru că el mi-a fost alături în toate situațiile prin care am trecut, el m-a sprijinit constant, de fiecare dată ne sfătuiam împreună”, a adăugat acesta.

Citește și: Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

Victor Slav e din nou burlac. Prezentatorul și Selina s-au despărțit în secret: „Fiecare e liber să facă ce vrea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel