Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Cum arată locația, dar și meniul de 5 stele alese de cei doi miri

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit într-un cadru de vis, la malul mării.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au spus "DA" în sfârșit, după opt ani de relație. Cei doi au ales să organizeze cununia civilă la malul mării, pe o plajă din Mamaia cu un decor de vis, iar petrecerea a avut loc la un club de fițe din stațiune. La ceremonie le-au fost alături celor doi îndrăgostiți doar persoanele cele mai importante și, neobișnuit evenimentelor organizate la noi în țară, toți invitații au fost îmbrăcați în alb.

Ce rochie a purtat Roxana Dobre

Frumoasa mireasa a optat pentru o rochie albă, tip sirenă, care să-i scoată formele și silueta în evidență. După cum era de așteptat, aceasta a avut în partea de sus un decolteu generos, cu câteva detalii strălucitoare. Rochia a avut o trenă impresionantă, dar și un voal pe măsură. Roxana a ales să își facă un machiaj natural, iar părul a fost coafat tot simplu. Florile din buchetul miresei, dar și din toate aranjamentele de la cununie au fost albe, asemenea decorului de vis. 

Florin Salam nu s-a lăsat nici el mai prejos și a ales să îmbrace, cum era de așteptat, o cămașă albă, peste care a optat pentru un costum negru cu dungi albe. Ochelarii de soare nu au lipsit de la ochii manelistului, conform cadrului în care s-a desfășurat marele eveniment.

Fiica lui Florin Salam, rochie de vis

Nici Betty nu s-a lăsat mai prejos, făcându-i concurență la propriu mamei ei vitrege. Aceasta s-a îmbrăcat după cum era firesc, tot într-o rochie albă. Și fiica lui Florin Salam a ales, asemenea miresei, tot o rochie mulată, cu un decolteu impresionant, care să-i scoată implanturile proaspăt puse în evidență. În partea de jos, artista a avut câteva detalii din puf, iar sandalele alese i-au completat perfect toată ținuta. La rândul ei, cântăreața a optat pentru un machiaj simplu și o coafură pe măsură.

Fiica lui Florin Salam SUFERĂ după ce și-a pus silicoane: Am ținut gheață pe ei. Sunt extrem de umflați

Petrecerea, organizată într-o locație de fițe din Mamaia

Locația aleasă pentru marea petrecere a fost pe măsura celor doi îndrăgostiți. Mesele au fost ornate după tematica evenimentului, în alb, iar meniul a fost și el unul de 5 stele.

”Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, a declarat George Proțap, cel ce a pregătit delicioasa mâncare, potrivit click.

După cum era de așteptat, nici momentul tortului nu a trecut neobservat. Înalt de peste 2 metri, acesta a fost atracția serii. Cei doi miri au optat tot pentru un tort alb, cu un design unic.

Betty este cea care a prins buchetul

Și, dacă mireasa a rămas îmbrăcată în aceeași ținută și la restaurant, fata lui Florin Salam și-a etalat silueta în altă rochie strâmtă, care să-i pună bustul la înaintare. Tot ea este și cea care a prins buchetul miresei lui Florin Salam.

"Actoria a fost visul meu". Care este rolul pe care Betty Blue l-a refuzat: Tata a fost cel care a refuzat primul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel