"Actoria a fost visul meu". Care este rolul pe care Betty Blue l-a refuzat: Tata a fost cel care a refuzat primul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Betty Blue, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Betty Blue, Instagram

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, a dezvăluit faptul că actoria este a doua ei dragoste, după muzică. Artistei i s-a oferit totuși posibilitatea de a juca într-un film, dar a refuzat-o.

Betty Blue este mama unui băiețel de 3 ani, soție și se poate mândri și cu o carieră de succes, asta la doar 21 de ani. Cu toate că are aproape tot ceea ce și-ar fi putut dori, vedeta spune că ar mai avea un vis și, anume, acela de a juca într-un film. Betty Blue nu a fost foarte departe nici de această dorință, pentru că i s-a propus, la un moment dat, șansa de a avea un rol în lumea cinematografiei. Rolul nu a fost însă pe placul tatălui ei, spune artista, fapt pentru care a refuzat.

"Actoria a fost visul meu"

„Am avut șansa să joc într-un film, dar am zis nu, tata a fost cel care a refuzat primul. Ni se oferiseră roluri dubioase. Era un film despre droguri, iar suma era mică. Eu aveam rolul unei dame de companie. Noi nu suntem actori, dar nu puteam accepta orice. Propunerea a venit în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Actoria a fost visul meu și chiar îmi doresc să joc măcar într-un film”, a declarat Betty Stoian, pentru impact.ro.

Betty Blue nu s-a mai urcat pe scenă de doi ani

Deși este pasionată de tot ceea ce face, artista a dezvăluit faptul că nu a mai cântat de doi ani, din cauza pandemiei, lucru care i-a dezvoltat și teama de oameni. În acest sens, tatăl ei, Florin Salam, a vrut să o ajute să se relanseze, însă vedeta a refuzat vehement acest lucru.

„Nu am mai cântat de doi ani, vreau ca acum să mă ocup de mine, să am o echipă ok. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Acum am teamă scenă, de contactul cu oamenii. O să muncesc mai mult ca până acum”, a completat aceasta.

"Am reziliat contractul cu Cat Music"

O altă dezvăluire făcută de artistă a fost rezilierea contractului cu casa de muzică care se ocupa de cariera ei. Betty Blue nu a stat nicio clipă pe gânduri când a luat această decizie, pentru că aceștia nu se ocupau de cariera ei așa cum ar fi trebuit și așa cum ar fi vrut cântăreața.

„Am reziliat contractul cu Cat Music pentru că nu se ocupa de mine așa cum mi-aș fi dorit”. Sunt încăpățânată. Anul acesta mă pun pe treabă”, a mai declarat Betty Salam.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel