Fiica lui Florin Salam SUFERĂ după ce și-a pus silicoane: Am ținut gheață pe ei. Sunt extrem de umflați

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Fiica lui Florin Salam a dezvăluit cum se simte, după operația suferită de la nivelul bustului.

Fiica lui Florin Salam a recurs, în urmă cu puțin timp, la o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Invitată în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D, artista a povestit faptul că a luat această decizie dintr-o necesitate, corpul ei suferind modificări după ce a devenit mamă. Betty spune că se simte bine, spre deosebire de alte cazuri pe care le-a auzit, însă, într-adevăr, zona aceea i-a fost destul de umflată. 

"Eu aveam sânii mari, doar că erau foarte lăsați. Am ținut gheață pe ei pentru că fost și sunt extrem de umflați. Spre deosebire de alți pacienți  sau prietene, eu am fost foarte bine. Am avut și eu dureri, dar la două ore după operație m-am ridicat din pat și mergem prin spital, nu mai aveam răbdare. Nu-mi place să fiu liniștită, voiam să socializez. Am ridicat mâinile, domnul doctor m-a certat foarte tare. Mi-a spus că o să mă bată.", a spus Betty Vișănescu, în emisiunea de pe Kanal D. 

"Actoria a fost visul meu". Care este rolul pe care Betty Blue l-a refuzat: Tata a fost cel care a refuzat primul

Betty Vișănescu nu a respectat ce a spus medicul

Chiar dacă această operație necesită o amplă recuperare, cântăreața spune că ea nu a respectat întocmai sfatul medicului. 

"Pe 1 iunie este nunta tatălui meu și a Roxanei. L-am sunat pe domnul doctor și i-am spus că atunci renunț la bustieră. Mi-a zis că nu și să nu dansez. Rochia este pregătită, nu e gata. Dar îmi doresc foarte mult să arate foarte bine. 

Eu fumez și nu m-am putut abține și am tot fumat, dar doctorul mi-a zis să nu fac asta. Nu m-am putut abține și am tot fumat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că se recuperează foarte bine, nu știu cum s-a făcut să fiu bine.", a mai dezvăluit ea.

Artista se odihnește foarte greu, după această operație

"Știi cât de obosită sunt? Eu dormeam pe burtă, acum dorm pe trei perne. Eu vorbesc cu doctorul aproape zilnic și îi mulțumesc că are grijă de mine. Țin cont de ce spune, dar i-am spus că probabil sunt cea mai nebună pacientă a lui. A confirmat. Când dau jos bustiera se pot întâmpla destul de multe.", a mai spus Betty. 

Fiica lui Florin Salam caută bonă pentru fiul ei: „Vreau să îmi găsesc o bonă internă, să stea mereu cu mine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel