„Soțului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”. Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam. Cum face față geloziei

Data publicării:
Roxana Dobre. Captură video: YouTube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Roxana Dobre. Captură video: YouTube/ Ilinca Vandici

Roxana Dobre a fost invitată în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici, unde a vorbit despre căsătoria pe care o are cu Florin Salam.

Florin Salam Roxana Dobre s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, iar după 8 ani de relație, cei doi s-au hotărât să facă marele pas. Acum doi ani, în luna iunie, au decis să se căsătorească și au făcut cununia civilă pe malul mării. Ceremonia a fost urmată de o petrecere unde au fost invitați cei mai importanți oameni din viața lor.

Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam

Recent, Florin Salam a fost în mijloc unui scandal de proporții, după ce o tânără, în vârstă de 23 de ani, l-a acuzat că a agresat-o în noapte de Revelion. Artistul a respins acuzațiile și a spus că singura femeie pe care o iubește este mama celor trei copii ai săi.

Invitată în cadrul podcastului Te ascult”, al Ilincăi Vandici, Roxana Dobre a vorbit despre căsătoria pe care o are cu Florin Salam. Chiar dacă artistul este asaltat de femei frumoase și își petrece timpul în compania lor, Roxana Dobre spune că nu este geloasă. Singura ei grijă atunci când Florin Salam nu ajunge imediat acasă după concerte este să nu pățească ceva.

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu. «Nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei?» Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și cu care mă trezește din somn câteodată. Mă uit la ceas și zic ‘wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?’.

Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare. Îmi e frică atunci când stă la un pahar să nu întoarcă capul și să i se pună ceva în pahar. Asta este grija mea, nu grija altor prostii, pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore”, a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos și pe cât este el de mare, pe atât este de dificil”

Roxana Dobre a povestit și despre momentele de început ale relației lor, spunând că și-a acceptat și susținut soțul în cariera sa muzicală, bazându-se pe dragostea lor și pe încrederea reciprocă.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos și pe cât este el de mare, pe atât este de dificil. Oamenii mi-au aruncat multe și nevrute, fără să mă cunoască. Este greu când nu îl am lângă mine. Lasă gura lumii. Gura lumii nu o să astupe nimeni. E bine când ești vorbit, o iau și așa. Ne-am luat când aveam 27 de ani. Am stat și noi câteva luni împreună, așa, doar noi doi, unde ne-am bucurat unul de celălalt, după care și-a început activitatea. Când și-a început activitatea a fost un haos total. M-am întrebat ce o să fac, dar l-am iubit atât de tare și îl iubesc atât de mult încât am acceptat, i-am acceptat jobul. Știam de când l-am cunoscut ceea ce face, dar nu știam cum este. Una e să vezi și una e ceea ce simți”, a mai declarat Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, al Ilincăi Vandici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel