Florin Salam, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Manelistul, mai sincer ca niciodată

Data publicării:

Florin Salam a acceptat provocarea lui Denise Rifai și a răspuns cu sinceritate la cele 40 de întrebări adresate de celebra realizatoare TV. 

Pentru telespectatorii dornici de povestea din spatele luminilor reflectoarelor și pentru iubitorii muzicii de petrecere, duminica aceasta, la ora 22:00, Kanal D aduce în atenție un interviu maraton cu totul special: invitatul de la "40 de întrebări cu Denise Rifai" este nimeni altul decât Florin Salam, cel supranumit “Regele manelelor”.

Florin Salam, un nume care răsună cu putere în lumea muzicii românești și nu numai, vine să dezvăluie poveștile emoționante și misterul care înconjoară viața și cariera sa. Duminica aceasta, spectacolul nu se va petrece pe scenă, ci într-un alt decor, cel al unei discuții profunde cu gazda emisiunii, Denise Rifai, la “40 de întrebări”.

VEZI și: Dan Bursuc va apărea într-un nou film. Motivul pentru care Florin Salam l-ar fi dezamăgit: „Când face cineva parte din florile grădinii mele, nu-mi strica floarea, te rog eu”

Florin Salam, mai sincer ca niciodată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Salam este mult mai mult decât un simplu nume, este un adevărat brand. Viața i-a adus si lacrimi, suferință, controverse și probleme de sănătate, iar Florin Salam va povesti despre toate acestea in interviul de duminica aceasta. Pe parcursul celor "40 de întrebări", telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în sufletul și mintea artistului, de a descoperi ce se ascunde în spatele bogăției afișate, precum și a strălucirii scenei. Cu o carieră impresionantă, Florin Salam a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume, iar piesele sale au fost sursa de inspirație pentru numeroase remixuri de succes.

Încoronat "Împăratul Manelelor" și supranumit "Regele" de către fanii săi, Florin Salam este considerat una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească. I-a impresionat și a inspirat nume mari din această industrie, care i-au recunoscut talentul și contribuția la peisajul muzical.

Citește și: Florin Salam, imagine tulburătoare de pe patul de spital. Artistul este internat în străinătate

Câteva dintre întrebările adresate manelistului

Realizatoarea emisiunii, Denise Rifai, a pătruns cât mai adânc posibil în intimitatea manelistului, pe care l-a „descusut” cât mai bine de secrete, pentru a afla unele dintre cele mai mari curiozități ale românilor cu privire la el. 

“Cât de greu v-a fost sa ajungeți sus?”, “De câte ori ați ales bine?”, “Câte milioane ați pierdut la cazinou?”, “Ați fost vreodată judecat de stabor?”, “Trăiți în teroare?”, “V-ați gândit vreodată la sinucidere?”, “Sunteți dependent de droguri?”, “Cat de bolnav sunteți?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminica lui Florin Salam la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prin intermediul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată duminica, la 22:00, la Kanal D telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în viata lui Florin Salam, de a descoperi amintiri, întâmplări din spatele scenelor,  precum și momentele de vulnerabilitate ale artistului. 

VEZI și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel