Dan Bursuc va apărea într-un nou film. Motivul pentru care Florin Salam l-ar fi dezamăgit: „Când face cineva parte din florile grădinii mele, nu-mi strica floarea, te rog eu”

Artistul susține că urmează cu încredere absolută „Cele 10 Porunci”: „Ochii văd inima cere, n-ai cum să-ți faci o plăcere”.

Dan Bursuc este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică lăutărească din România, fiind și unul dintre veteranii lumii artistice. Se proclamă mereu ca un urmăritor al „Celor 10 Porunci”, zicând de multe ori că dorește să implementeze această gândire lumea muzicală din România. În ciuda uimirii multora, Dan Bursuc a jucat în mai ulte filme, printre care „Muzica în sânge”, din 2010, și „Soldații. Poveste din Ferentari”, din 2017. Artistul a admis că va urma în viitorul apropiat încă o producție în care va apărea și acesta.

Multe talente i-au trecut prin mână, inclusiv Florin Salam, cu care a avut o dispută în mediul online în urmă cu ceva timp. Deși a trecut o perioadă destul de lungă de la aprinderea conflictului dintre el și Florin Salam, cel din urmă fiind unul dintre foștii săi elevi, potrivit acestuia, Dan Bursuc continuă să aducă aminte despre motivele care au stat la baza jignirilor. 

Dan Bursuc a fost întrebat dacă mai are vreo legătură cu cinematografia românească, iar răspunsul acestuia cu siguranță a încântat cei mai înverșunați fani ai acestuia. Din păcate, artistul nu a dezvăluit mai multe detalii despre subiect.

„Da, cum să nu. Și acum voi apărea într-un nou film. Acum o să apară, cât de curând, în care joc eu. Eu am fost ales de toți acești domni negândindu-se la ce roluri voi avea. Sunt multe lucruri pe care nu le cunosc (N.R. Oamenii) de ajuns despre persoana Dan Bursuc.”, a zis artistul, în cadrul podcastului lui Gojira.

Vezi și: Dan Bursuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Metoda prin care l-a pedepsit până la 15 ani: „Băiatul tău să te iubească așa cum ai făcut-o tu față de mine”

Respectă 9... sau 8 reguli din „Cele 10 Porunci”

Mai departe, Dan Bursuc a vorbit despre cele două reguli pe care le încalcă din „Cele 10 porunci”. El, inițial, spunea că încalcă doar una deoarece fumează, dar a completat prin a spune și că „ochii văd, inima cere”, catalogând-o ca altă poruncă încălcată, dar în ciuda acestora, el susține că respectă cu sființenie regulile divine.

„Știi care e sloganul meu? „Bine faci, bine găsești”. Dan Bursuc trăiește cu frica lui Dumnezeu și ca să poți trăi cu asta, trebuie să poți îndeplini „Cele 10 Porunci” ale lui Moise. Dintre toate eu greșesc cu faptul că fumez. Și mai greșesc pentru că ochii văd, inima cere, mai multe detalii să fie completate de cine știe. Eu respect „Cele zece Porunci”, mai puțin cu țigara, că sunt om înfometat de țigară. Asta și „Ochii văd inima cere, n-ai cum să-ți faci o plăcere”., a mai completat Dan Bursuc.

Vezi și: Florin Salam ia o pauză de la cariea muzicală: „Este mai important ca oricând”. Artistul se confruntă cu noi probleme de sănătate

Care ar fi fost motivul scandalului Cu Florin Salam

Dan Bursuc a mai sugerat că motivele pentru care a avut cearta cu Florin Salam ar fi fost din cauza consumului de substanțe stupefiante de către cel din urmă. Artistul a recunoscut că nu a încercat niciodată aceste susbtanțe.

„Eu am decis ca fiecare să-și facă treaba lui. Eu nu pot să te critic sau să-ți fac analiza pe ce faci tu. Am un stil de viață pe care vreau să-l respect, am un stil de viață pe care vreau să-l implementez în viața muzicală. Eu respect să fiu respectat. Bun, ăsta e al tău (N.R. despre Florin Salam), bun, fă-ți treaba. Când face cineva parte din florile grădinii mele, nu-mi strica floarea, te rog eu. Să implementezi tot felul de lucruri pe care Dan Bursuc nu le agreează...În măsura în care știi că nu agreez anumite situații și că nu suport...Multă lume mi-a pus în cap ce am zis eu... Ei sunt consumatori, să facă fiecare ce vrea, dar eu nu accept așa ceva. Când spun că am stilul meu de viață zic că nu îmi place să-mi pierd viața în locuri de genul ăsta, eu ăsta sunt. Nu m-am drogat niciodată în viața mea. Nu aș putea să-mi permit lucrul ăsta. Ca să pot să-mi fac o discuție pe tema ata văd că trebuie să fii lacrimă”, a mai precizat acesta.

Vezi și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 19 sep 2023, 08:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience