Florin Salam, imagine tulburătoare de pe patul de spital. Artistul este internat în străinătate

Florin Salam, sursa Facebook, captură video Youtube, Damian Drăghici
Descriere foto: Florin Salam, sursa Facebook, captură video Youtube, Damian Drăghici

Florin Salam este internat în spital, acolo unde primește cele mai bune îngrijiri pentru problemele de sănătate cu care se confruntă.

Florin Salam anunța zilele trecute faptul că urmează să-și anuleze toate concertele, întrucât problemele de sănătate cu care se confruntă l-au acaparat din nou. Manelistul a postat un mesaj îngrijorător în mediul online, unde le spunea fanilor faptul că urmează să plece în străinătate pentru a beneficia de cele mai bune tratamente. Acum, cei care îi administrează pagina de Facebook au postat o fotografie tristă cu artistul chiar de pe patul de spital, pentru a-i ține fanii cât mai aproape în această perioadă grea și pentru a justifica încă o dată pauza bruscă pe care a fost nevoit solistul să o ia.

@araburomaniei Va iubesc oamenii mei buni si va multumesc pentru tot sprijinul acordat si pentru intelegerea voastra ???? sunt bine doar ca am nevoie de mai multa odihna ???????? ❤️❤️#regele #fs #regeleromaniei #regele#theking #sefu #florinsalam ♬ Dumnezeul meu nu doarme - Cocos de la Calarasi

„Regele Florin vă pupă și vă mulțumește tuturor că l-ați înțeles. O să vă țin la curent cu noutățile despre Florin Salam”, a fost mesaj care a apărut pe pagina personală a acestuia, alături de o fotografie îngrijorătoare.

Mesajul prin care Florin Salam și-a anunțat pauza muzicală

Chiar dacă fanii știau că artistul este bine, întrucât în trecut s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate, care păreau însă că s-au vindecat toate, acesta și-a îngrijorat din nou publicul recent, printr-un mesaj în care își anunța o nouă pauză muzicală. Florin Salam îi asigura pe toți cei care aveau stabilit un program muzical cu el că își vor primii banii înapoi, însă problemele de sănătate sunt prioritare, iar tratamentele în străinătate nu mai puteau să întârzie.

„Vă salut, prietenii mei! Îmi salut toată familia... Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate. Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a spus Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Ce spune fiica artistului, Betty, despre problemele de sănătate

Principalul factor care l-ar fi adus pe Florin Salam în acest prag este epuizarea, consideră Betty, fiica manelistului. Bărbatul și-a început cariera de la o vârstă extrem de fragedă, moment din care nu a reușit să ia prea multe pauze de pe scenă. Mai mult, încercările la care viața l-au supus, cum ar fi moartea soției sale, au lăsat și ele urme adânci asupra cântărețului.

„Tata este un om foarte muncit. El muncește de la 14 ani, a trecut prin alte situații, supărări și încercări de la Dumnezeu. El este un om puternic și a știut să treacă prin orice, din rău să facă bine. A trecut prin multe faze, muncă, oboseală, stres, toată lumea agățată de el, era normal să cedeze și să fie epuizat. Cu toate acestea, Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că este bine, lângă noi și vreau să fie întotdeauna cea mai bună variantă a lui”, a declarat Betty Salam, potrivit wowbizGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 aug 2023, 07:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience