Florin Salam, în lacrimi. Mesajul pe ca i l-a transmis fiicei sale, după ce a lăsat-o baltă la concert: „Nu te minte tăticul” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Salam, Betty. Foto Captură video Facebook
Descriere foto: Florin Salam, Betty. Foto Captură video Facebook

Florin Salam și Betty aveau programat un concert, în acest weekend. Manelisul nu s-a prezentat pe scenă. 

Florin Salam și Betty urmau să cânte împreună, pe aceeași scenă. Concertul a fost promovat de artist și fiica sa cu ceva timp înainte ca acesta să se infecteze cu Sars-Cov2 și să ajungă la spital. Deși nu a anunțat că nu va mai urca pe scenă, manelistul nu s-a prezentat la spectacol, iar în locul lui l-a trimis pe Tzancă Uraganu.

„Ţin să vă anunţ că am fost trimis aici de cumătrul meu Florin Salam. Ştiţi destul de bine toată lumea că a avut o problemă, o răceală, în urmă cu câteva zile. Nu şi-a revenit complet şi nu a putut ajunge în această seară, dar se va amâna concertul lui şi când va da Dumnezeu, în cel mai scurt timp, va fi prezent aici pentru voi toţi. Atât el, cât şi eu. Vom fi prezenţi pentru voi. Eu am venit aici, în această seară, tocmai pentru că nu a putut ajunge el. Aplauze pentru Florin Salam. N-au intrat zilele în sac şi va reveni curând. Mulţumim frumos”, a anunțat Tzancă Uraganu.

Florin Salam, imagini de senzație, după ce a fost externat din spital: „Țineți-vă bine”


Starea de sănătate nu i-a permis să urce pe scenă

Absența lui Florin Salam de la concert este motivată de starea sa de sănătate. Se pare că manelistul nu s-a refăcut complet.

Ulterior, artistul a postat un mesaj video, pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, prin care îi urează „La mulți ani”, și, în lacrimi, îi cere să-l ierte pentru că nu a putut cânta alături de ea. 

„Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze de la fata mea, de la Betty. Vreau să-i spun din toată inima: „La mulți ani”. Fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu.

N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi că tu ești baza mea. Te iubesc”, i-a transmis Florin Salam fiicei sale. 

Florin Salam, detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a spus că a murit: „Unii s-ar fi bucurat să fiu mort!?”


Roxana Dobre: „Betty îl înțelege, iar noi am fost aici să o susținem”

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, a explicat și ea situația și spune că Betty nu s-a supărat pe tatăl ei, cunoscând bine motivele pentru care acesta a lipsit. 


„El nu s-a simțit foarte bine pentru a fi apt să-și onoreze concertul alături de fiica sa. Este un concert foarte important, dar, din păcate, nu a putut să ajungă. Betty îl înțelege, iar noi am fost aici să o susținem

Mulțumim lui Dumnezeu! Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok ”, a declarat soția lui Florin Salam, la Antena Stars, potrivit SpyNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel