Florin Salam, imagini de senzație, după ce a fost externat din spital: „Țineți-vă bine”

Data publicării:

Țancă Uraganu a postat un video, pe rețelele de socializare, în care apare alături de Florin Salam. 

Florin Salam și-a revenit complet după infecția Covid-19. Dovadă sunt imaginile postate de colegul său de scenă, Țancă Uraganu, care a anunțat, pe rețelele de socializare, că urmează să concerteze împreună. 

În video-ul postat de manelist, realizat chiar înainte de a urca în avion, Florin Salam pare a fi într-o formă de zile mari. 

„Țineți-vă bine că ne-am unit”, a spus Tzancă Uraganu.

Florin Salam a fost internat în spital

Săptămâna trecută, Florin Salam a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău. Ulterior, medicii l-au testat pe acesta pentru COVID-19, iar rezultatul testului său a ieșit pozitiv. Solistul a fost imediat internat și pus pe oxigen, din cauza problemelor respiratorii. Artistul nu s-a simțit  tocmai bine, motiv pentru care a fost nevoit să stea sub observație. Nu este pentru prima dată când celebrul manelist se infectează cu acest virus. Anul trecut, acesta a trecut din nou prin aceeași situație.

Florin Salam, detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a spus că ar fi murit

Florin Salam a făcut un video de pe patul de spital, la scurt timp după ce în presă a apărut știrea că s-ar fi stins din viață. Acesta a precizat că nu este de joacă cu virusul Sars-COV2, însă el este un om puternic și se va întoarce acasă cu bine. 

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel