Florin Salam, audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Cum erau ademenite tinerele

Data publicării:
Florin Salam/ captură video Youtube
Descriere foto: Florin Salam/ captură video Youtube

Florin Salam este suspect în cazul unui dosar de cămătărie și proxenetism.

În dimineața zilei de 22 februarie 2023, 11 percheziții au fost puse la cale de Poliția Capitalei, care au avut 39 de mandate în cadrul unui dosar de proxenetism şi cămătărie. Printre persoanele vizate și aduse la audieri se numără și manelistul Florin Salam, notează antena3. Cântărețul a fost deja audiat la Secția 24 Poliție, ca și suspect în dosar.

Fetele ar fi fost ademenite de către bărbați prin metoda loverboy, ca apoi să fie obligate să presteze anumite servicii la niște hoteluri din Centrul Vechi al Capital. În acest sens, la audieri au fost aduse și două dintre recepționerele de la unul dintre aceste hoteluri. 

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a transmis Poliția Capitalei.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"

Florin Salam a fost recent implicat într-un scandal cu Alex Bodi

Se pare că Florin Salam o ține din scandal, în scandal, întrucât la finalul lunii ianuarie, manelistul a fost implicat într-un scandal cu Alex Bodi. Totul a pornit de la o afacere, pe care cei doi trebuiau să o facă împreună, rolul cântărețului fiind acela de a o promova. Se pare însă că acesta s-a retras pe ultima sută de metri, crezând că Alex Bodi își dorește să profite de el.

„Nu s-a ținut de cuvânt. (..) Nu a avut putere sa stea în preajma mea. Când stai de vorbă cu Florin Salam trebuie să bagi mâna în buzunar, nu vreau să fiu arogant. Eu m-am retras din NFT-ul ăsta, am crezut că e doar un joc. Dar după am văzut că vrea să se îmbogățească pe spatele lui FS (Florin Salam n.r)”, a spus manelistul, potrivit a1.

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Salam și Andrei Duban: „Deci nu îți trece prin cap, jur”

Alex Bodi l-a făcut praf pe Florin Salam

În replică, Alex Bodi îl făcea pe manelist mincinos, întrucât Florin Salan ar fi știut încă de la început despre ce este vorba. 

„Din respect așa pentru el pentru că îl știu de 15 ani și avem mulți prieteni comuni, i-aș sugera să-și ceară scuze. Noi ne-am întâlnit o dată față în față vorbind de acest proiect, lucru pe care nu vreau să-l fac public și să dau dovezi pentru că pot să dau dovezi.

El nu poate să mintă cu nerușinare lumea și să-și dea cuvântul de onoare. În primul rând nu are cuvânt că nu știa de afacerea asta și că era vorba de un joc, cred că suferă de amnezie că am văzut că a întrebat-o pe soția lui cum se numește. Dar când le-a cerut băieților niște bani, era joc?

Păi tu semnezi un contract și știi că este un joc așa între noi? Eu cu încă cineva am băgat o grămadă de bani în proiectul ăsta fără să-i cer lui niciun cent, el avea niște obligații. El trebuia să facă niște publicitate, să facă promovări și să explice când se va lansa.

Am venit de două ori acasă ca să ne întâlnim deoarece eram plecat în străinătate. Înainte de Crăciun m-am dus la el acasă și mi-a zis că băieții i-au promis... și i-am zis că n-am nicio treabă cu ce i-au promis ceilalți băieți, iar de acum înainte să vorbească cu mine.

În lumea crypto e o perioadă proastă, n-am apucat să lansăm la timp (proiectul n.r) Cum am început să vindem, cum îți primești banii'', a declarat Alex Bodi la Antena Stars, citat de Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel