Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic. Ce i-a spus marelui actor, după ce i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult”

Data publicării:
sursa foto: Mihai Bnedeac și Florin Piersic, instagram
Descriere foto: sursa foto: Mihai Bnedeac și Florin Piersic, instagram

Mihai Bendeac a avut o întâlnire emoționantă cu Florin Piersic. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac este foarte discret cu viața privată. Cu toate astea, actorul își mai surprinde din când în când fanii, pe rețelele de socializare. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Mihai Bendeac a publicat un filmuleț cu marele actor, Florin Piersic. 

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic

Actorul a ținut să le arate tuturor că s-a întâlnit cu Florin Piersic, fiind și idolul său. Profund emoționat, Mihai Bendeac a ținut să-i mărturisească marelui actor că îl iubește și îl apreciază enorm. Din respectul pe care acesta îl poartă pentru Florin Piersic, Mihai Bendeac s-a pus în genunchi și i-a sărutat mâna. Cu toate astea, se pare că cineva s-a băgat în prietenia celor doi. 

Florin Piersic: 'Tu îmi spui mie 'Maestre'?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac… Eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice 'nici nu te cunoaște ăsta„'

Mihai Bendeac: „Cine a spus așa ceva?'

Florin Piersic: „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi… Cum… tu știi ce însemni pentru mine?! Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Îți aduci aminte de mine? Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn.', a fost discuția dintre cei doi din videoclipul postat de Mihai Bendeac pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Mihai Bendeac, emoționat de revederea cu Florin Piersic

'O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane 'binevoitoare' i-au spus că „nu mai vreau să știu' de dumnealui. ?? I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. ??‍ Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema.', a scris Mihai Benedeac pe Instagram-ul personal.

Mihai Bendeac: 'O să vă sun, o să vă vizitez'

Mihai Bendeac i-a promis marelui actor că o să-l sune și o să-l caute mai des. 

'De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.', a concluzionat Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel