Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani: „Am fost interzisă pe postul TV 3 luni”. Imaginea care a uimit fanii

Data publicării:

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor săi o fotografie din vremea majoratului.

Anca Țurcașiu a fost întotdeauna o femeie foarte atrăgătoare, care făcea furori oriunde pășea. Acest lucru s-a păstrat și până astăzi, când celebra actriță are la vârsta de 53 de ani o siluetă impecabilă. Se pare însă că vedeta este foarte nostalgică cu privire la vremurile trecut, întrucât a „răscolit” cutia cu amintiri, acolo unde a găsit o fotografie de la 18 ani. Vedeta era de pe atunci în atenția publicului, ba chiar curajul său, cu privire la aspectul fizic, nu avea nici atunci limite. În acest sens, Anca Țurcașiu le-a povestit fanilor cum a fost interzisă atunci 3 luni de zile la TV, din cauza tunsorii pentru care a optat, considerată a fi mult prea îndrăzneață, pentru vremea aceea.

„Doamne, mai țineți minte tunsoarea mea de la 18 de ani? A la "Michael Jackson"....
Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta. Incredibil mi se pare acum.....
Cu Horia Moculescu am fost să mă tund.
Pe Calea Victoriei , la frizerul lui....
Poate vreodată voi scrie o carte cu povești de viață...
Mă gândesc la asta....
Vă îmbrățișez!!!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei.

Te-ar putea interesa și: Rețeta de omletă cu leuștean făcută de Anca Țurcașiu: „Bunica mea îmi pregătea asta, merită încercat. O aromă foarte interesantă”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Care este dieta vedetei din prezent

Se pare că Anca Țurcașiu a descoperit, cu adevărat, secretul tinereții fără bătrânețe, întrucât timpul pare că a rămas în loc pentru actrița care arată senzațional. Aceasta spune că alimentația joacă un rol crucial în tot acest proces, astfel încât a învăța, de-a lungul timpului, să combine doar corect alimentele. Din farfuria vedetei nu lipsesc niciodată salatele, iar de grăsimi nici nu este vorba.

„Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine! Vizavi de siluetă – reel-ul acela (n.r. când arăta publicului ce mănâncă) l-am făcut într-un moment în care am vrut să dau jos trei kilograme și am reușit. Am mâncat foarte puțin, o singură dată pe zi. Acum nu mai fac asta. Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește.

Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară.”, a declarat Anca Țurcașiu potrivit viva

VEZI și: Imagini de senzație cu Anca Țurcașiu, în lenjerie intimă. Fanii au rămas uimiți: „Cu silueta ta, poți eclipsa multe modele”

Anca Țurcașiu are și vicii

Vedeta spune încă că stilul ei de viață nu este întrutotul perfect. Aceasta recunoaște că are câteva „plăceri nevinovate”, de la care nu poate însă renunța. 

„Ba da, am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate.”, a mai declarat Anca Țurcașiu, potrivit sursei citate.

Pe aceeași temă: Anca Țurcașiu, secretele din spatele look-ului ei de invidiat. "Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel