Florin Piersic, devastat de moartea jurnalistului Florin Condurățeanu: „Ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. O să îţi simt lipsa extraordinar”

Data publicării:
Florin Piersic și Florin Condurățeanu, colaj foto Facebook/Youtube
Descriere foto: Florin Piersic și Florin Condurățeanu, colaj foto Facebook/Youtube

Florin Piersic este îndurerat după dispariția jurnalistului Florin Condurățeanu, trecut în neființă pe 28 iunie, în urma unui stop cardio respirator. 

Marele actor Florin Piersic și gazetarul Florin Condurățeanu au fost prieteni de-o viață. Cei doi erau extrem de apropiați, se admirau și se susțineau în tot ce realizau. 

Florin Piersic și-a găsit câteva cuvinte, în durerea pierderii bunului său prieten, pentru a arăta cât de de mult l-a prețuit pe Florin Condurățeanu. 

 

Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că, a fost unul din marii mei prieteni, al meu și al părinților mei.

Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una din cele mai mari tragedii a vieții, pierderea scumpei mele mame.

Pentru el, pentru Condurățeanu, eram „domnul primăvară”, așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam.”, a transmis  Florin Piersic.

Fiul lui Florin Condurățeanu, declarații cutremurătoare despre ultimele clipe din viața tatălui său: „S-a stins în brațele mele”


„Ai plecat prea repede”


Marele actor i-a transmis bunului său prieten un ultim mesaj în care îi spune cît de mult o să îi lipsească și cât de tare regretă plecarea sa. 

Domnule suflet mare Florin Condurățeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu, Florin Piersic, o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun.”, a spus actorul la Antena 3.

Soția lui Florin Condurățeanu, prima reacție după ce soțul ei s-a stins din viață. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Un om cum rar se întâlnește”


Florin Condurățeanu va fi înmormântat astăzi


Astăzi, Marele regretatul jurnalist Florin Condurățeanu va fi condus pe ultimul drum, urmând să își doarmă somnul de veci în cimitirul Bellu.

De două zile, în Casa Presei s-a lăsat o liniște profundă pentru sufletul adormit al lui Florin Condurățeanu, iar mari personalități au călcat pragul  și au venit să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Nea Țuțu, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel