Fiul lui Florin Condurățeanu, declarații cutremurătoare despre ultimele clipe din viața tatălui său: „S-a stins în brațele mele”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital

Jurnalistul Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio respirator. Ziaristul avea 71 de ani. 

Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist Florin Condurățeanu, a povestit filmul ultimelor clipe din viața tatălui său. Ziaristul era atât de dedicat meseriei sale, încât și-a dorit să moară la redacție.


Pentru public, Florin Condurățeanu rămâne ziaristul cu o uriașă experiență, care reușea să afle orice informație și să o spună mai departe în stilul său caracteristic. 

Soția lui Florin Condurățeanu, prima reacție după ce soțul ei s-a stins din viață. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Un om cum rar se întâlnește”

Pentru cei care l-au cunoscut, jurnalistul Florin Condurățeanu rămâne omul care știa cum să sădească bucurie în sufletul oricârui om pe care îl întâlnea și profesionistul care inspira și își motiva colegii să facă performanță. 

Florin Condurățeanu, cel mai mare regret al jurnalistului: „Oful meu era de scriitură de graniță, de proză”


Ziaristul era nelipsit din redacție și nu concepea să treacă o zi fără să își facă meseria. Așa a vrut să își petreacă și ultimele clipe din viață. 


„Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el. Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine. Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare

În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumaose erau când mergeam împreună în vacanțe”, a declarat Răzvan Condurățeanu pentru RomâniaTv.

Dragostea pentru ziar a pulsat în inima ziaristului până în ultima clipă.


 „Ultima dorință a fost: Vreau să mor la ziar și să mor în picioare”, a spus fiul lui Condurățeanu.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel