Soția lui Florin Condurățeanu, prima reacție după ce soțul ei s-a stins din viață. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Un om cum rar se întâlnește”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital

Soția regretatului jurnalist Florin Condurățeanu este îngenunchiată de durere. Femeia a izbucnit în lacrimi și nu-i vine să creadă că soțul ei s-a stins din viață.

Moartea lui Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea. Soția regretatului jurnalist și fiul său sunt devastați de durere și nu-și pot reveni din șoc. Femeia a declarat, cu ochii în lacrimi, că va urma o perioadă grea din cauza dorului pe care il poartă deja celui care i-a fost alături la bine și la greu.

De asemenea, soția lui Florin Condurățeanu a spus despre soțul ei că era un om extrem de bun și unul dintre unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut vreodată, iar în casa lor a fost tot timpul liniște și armonie.

”Ziua de ieri a fost îngroiztoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot. Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește”, a spus soția lui Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

 

"Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. A avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câteva ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva. Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită!

Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!

Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit", a completat ea, într-o intervenție la Antena 3, potrivit DC NEWS

Întrebat despre care au fost ultimele cuvinte ale jurnalistului, soția sa a spus: "Nu i le-am prins. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: Te rog, du-te și fă-ți niște analize.

Mi-a spus: Nu, nu, nu, nu-ți face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă și totul este în regulă".

 

 

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său

 

În vârstă de 71 de ani, renumitul jurnalist s-a stins din viață, luni seară, în urma unui stop cardio respirator. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Florin Condurățeanu să plece atât de repede la ceruri. Acesta a murit în brațele fiului său. Fostul ministru al Educației a vorbit cu fiul jurnalistului care i-a mărturisit că tatăl lui s-a stins în brațele sale.

 
„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel