Cătălin Zmărăndescu și-ar dori o aventură cu o femeie celebră. A recunoscut tot, deși este căsătorit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com, captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com, captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Cătălin Zmărăndescu a recunoscut cu cine i-ar plăcea să aibă o idilă din lumea mondenă.

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, din cadrul emisiunii La Măruță de pe Pro TV. Una dintre întrebările picante la care fostul concurent Survivor a trebuit să răspundă, a fost să spună numele unei persoane din showbiz cu care i-ar plăcea să aibă o aventură. Sportivul nu a stat nicio secundă pe gânduri și, fără ezitare, a spus numele unei celebre cântărețe de la noi din țară.

”Delia Matache.”, a fost răspunsul dat de Cătălin Zmărăndescu la întrebarea lui Cătălin Măruță.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Moroșanu

Altă întrebare la fel de picantă adresată faimosului a fost să aleagă cel mai slab sportiv dintre Cătălin Moroșanu și Ionuț Ieftimoaie. Și aici s-a arătat a fi extrem de sigur pe răspunsul său, pentru că acesta a spus că Moroșanu este mai slab, chiar dacă au împărțit aceeași tabără în concursul de supraviețuire. 

Poate te interesează și: Cum arată viața sentimentală a Ancăi Țurcașiu, după divorț: ”Sunt răsfățată și iubită”. Principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul ei

Cu cine i-ar fi plăcut sportivului să împartă sacul de dormit la Survivor

Cătălin Măruță l-a pus pe sportiv să spună și numele unei concurente de la Suvivor cu care i-ar fi plăcut să împartă pentru o noapte sacul de dormit și, total neașteptat, fostul concurent al emisiunii a dat numele Roxanei Ciuhulescu.

”Nu-l înghit pe TJ Miles”

În timpul acestui show de supraviețuire s-au legat mai multe prietenii, dar s-au iscat și foarte multe conflicte. Chiar dacă mulți concurenți au trecut peste cuvintele dure spuse în Dominicană, revenind la sentimente mai bune, Cătălin Zmărăndescu spune că, în continuare, are o antipatie puternică față de TJ Miles.

„Pe Tj Miles nu pot să-l înghit nici nu pâine. Unii de la Survivor au jucat un joc pentru a-și face loc în finală, pe alții atât i-a dus capul. Cu Emil Rengle nu am dușmănie, chiar ne-am apropiat, cu restul concurenților prefer să stau la distanță, aproape cu toți.”, a mai declarat Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre înfrângerile prin care a trecut la Survivor

Chiar dacă și-ar fi dorit cu orice preț finala, în aceeași măsură, Cătălin Zmărăndescu și-a exprimat de mai multe ori hotărârea de a părăsi competiția. Principala cauză era reprezentată de înfrângerile care aveau loc în echipa sa, concurentul fiind obișnuit doar cu victorii.

"Aș vrea să fim atenți la momentele în care spuneam că vreau să părăsesc competiția, acestea aveau legătură cu acele clipe în care simțeam că ai mei colegi nu trăgeau cu tot sufletul, în care mă durea să văd câte probe pierdem și auzeam bucuria Războinicilor. Eu nu sunt genul de persoană care să accepte violența, verbală sau fizică, tot ceea ce vedeați la mine erau reacții de tristețe, de frustrare că nu reușeam să învingem.

A fost groaznic, sincer. Sunt extrem de competitiv, sunt genul de sportiv care a luptat toată viața să fie cât mai sus. Chiar și acum, în ceea ce fac la sala mea, muncesc alături de grupele de copii pentru a-i vedea pe cele mai înalte trepte la competiții. A fost prima dată în viață când am pierdut atât de des, dar îmi dau seama că era o lecție pe care trebuia să o învăț și o experiență care m-a făcut să fiu mai calm, mai liniștit în viață.", a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Spectacola.

Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel