Florin Dumitrescu, MOTIVUL șocant pentru care nu mănâncă pâine: E îngrozitor. Eu de asta mănânc lipie

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ George Buhnici
Descriere foto: Captură video Youtube/ George Buhnici

Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul halucinant pentru care nu mai mănâncă pâine, dar și alte secrete din bucătăria românească.

Florin Dumitrescu a fost invitat în cadrul podcastului lui George Buhnici, unde a dezvăluit mai multe secrete din bucătăria românească. Acesta a povestit chiar și o întâmplare ce l-a determinat să nu mai consume pâine.

"Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă.", a declarat chef Fllorin Dumitrescu în cadrul podcastului.

De ce nu trebuie să cumperi ce recomandă ospătarul

Mai mult, celebrul chef a dezvăluit și motivul pentru care nu ar trebui să comanzi niciodată preparatele recomandate de ospătar. Totuși, sunt o excepție de la această regulă locațiile care au un flux foarte mare de clienți, spune el.

"Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. În momentul în care e vorba de un meniu a la carte, există mereu recomandări. Păi de ce îmi recomanzi tu asta? Ca să scapi de ele, e ultima zi la produsul respectiv, înainte de expirare și încep să miroasă urât. Cel mai bine e să te duci să mănânci acolo unde este plin și există rulaj.", a mai spus el.

De ce nu mai mănâncă Florin Dumitrescu ciorbe la restaurantele românești

Mai există un preparat pe care cheful a renunțat să îl mai comande în restaurantele de la noi, acesta fiind ciorba. Florin Dumitrescu spune că a recurs la această decizie din cauza unui ingredient foarte toxic folosit de toți bucătarii.

"Nu mai mănânc ciorbe la cârciume românești, pentru că e plină mâncarea de praf. În momentul în care gust, două nopți n-o să mai fiu om, îmi rupe stomacul. Am citi că conțin anumite substanțe care pot da și amnezie. Eu întreb ospătarii: aveți vegeta în farfurie? Folosiți așa ceva? Ei îmi spun că nu, niciodată. Există un secret prin care ei pot folosi vegeta fără să vezi. Există multe substanțe chimice în asta. E îngrozitor.", a mai dezvăluit el.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel