Florin Călinescu, motivul pentru care nu se mai întoarce în televiziune. Ce decizie a luat actorul, la 64 de ani: „Mă străduiesc”

Data publicării:
Florin Călinescu, captură video YouTube
Descriere foto: Florin Călinescu, captură video YouTube

Florin călinescu a dezvăluit motivul pentru care nu se mai întoarce în televiziune. 

Florin Călinescu a recunoscut faptul că nu se va mai întoarce prea curând în televiziune. După ce a fost jurat în cadrul competiției Românii au talent pentru mai multe sezoane, acesta a semnat cu postul concurent Prima TV, unde a avut parte de propria emisiune. Se pare că nici trustul acesta nu i-a îndeplinit toate așteptările, pentru că la scurt timp acesta avea să anunțe faptul că se retrage din acest domeniu. 

Florin Călinescu, motivul pentru care nu se mai întoarce în televiziune

După ce s-a retras din televiziune, Florin Călinescu  s-a apucat să scrie un scenariu de film, pe care și-ar dori să-l și regizeze. 

„Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale. (…) E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!', a spus actorul, potrivit impact.ro.

Actorul a recunoscut că nu vrea să se mai întoarcă în lumea televiziunii, ci o fa face doar în calitate de invitat al unor persoane pe care le consideră mai apropiate. 

„Nu mă mai întorc în lumea televiziunii! Sau dacă se va întâmpla, o voi face doar ca invitat al unor persoane, pe care voi considera că trebuie să le onorez. Sau poate doar în ficțiune, filme, seriale și alte chestii!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Unde locuiește în prezent Florin Călinescu

De asemenea, Florin Călinescu spune că nu s-a mutat definitv din Capitală, chiar dacă nu mai lucrează în televiziune. Acesta deține mai multe case în diversele orașe ale țării, unde călătorește frecvent, spune el. Așadar, Florin Călinescu dezvăluie că își schimbă domiciliul în funcție de locația în care are treaba sau diferite proiecte în desfășurare.

„Nu m-am mutat de tot nici în Bucureşti, nici altundeva. Sunt timișorean, mă simt în emigrație de vreo câteva zeci de ani. Pentru că am mai multe de „coteţe”, în funcție de preocupări. Când am de dat la găini, mă duc la găini, când de scris, mă duc la scris și tot așa. Am casă și în București, și la țară, am și la Brașov, la Mediaș, Timișoara… Depinde unde ajung', spunea Florin Călinescu pentru click.ro

Citește și: Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer: Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Va ajunge să pătrundă la creier

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel