Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer: Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Va ajunge să pătrundă la creier

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Călinescu, captură video YouTube
Descriere foto: Florin Călinescu, captură video YouTube

Florin Călinescu a vorbit despre diagnosticul primit. Netratată la timp, boala sa poate pătrunde la creier.

Florin Călinescu a avut o viață presărată de drame, în ciuda succesului pe care l-a avut în carieră. Problemele din viaţa  sa au început în anul 2005, atunci când soţia sa, Ana Maria Călinescu, bolnavă de cancer la gât, a murit chiar în ziua în care împlinea 47 de ani şi 27 de ani de căsătorie.

Pierderea uriașă a soției sale l-a făcut pe Florin Călinescu să se retragă o bună perioadă din lumina reflectoarelor, iar când se zvonea că urmează să se întoarcă, viața a lovit din nou. De această dată, părinții actorului s-au stins din viață, la o distanță de doar două luni, tot din cauza cancerului. 

În anul 2012 a urmat o altă tragedie pentru Florin Călinescu, atunci când unul dintre fiii săi, Luca, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis din cauza depresiei.

Mai mult, în urmă cu mulți ani, Florin Călinescu a mai avut o fetiță, care a murit la cinci luni de la naștere, din cauza unei boli incurabile.

Nici Florin Călinescu nu a scăpat de problemele de sănătate, iar cancerul, boala care i-a furat cele mai dragi persoane din viață, i-a pus și lui viața în pericol. 

În urmă cu câțiva ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele, un diagnostic care l-a dărâmat.

Actorul a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală la nivelul nasului și s-a ales cu o cicatrice care, ulterior, a fost îndepărtată cu laser.


"Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui"
 

Florin Călinescu a povestit ce a simțit atunci când medicii i-au spus că are cancer.

"Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!", a declarat Florin Călinescu.

"Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică", a mai povestit Florin Călinescu.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel