Florin Călinescu, adevăratul motiv pentru care a plecat de la Pro TV: „Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber”

Data publicării:
Captură video Youtube/ DJ RAUL Original MIX
Descriere foto: Captură video Youtube/ DJ RAUL Original MIX

Florin Călinescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a retras din televiziune. 

Florin Călinescu dă de înțeles faptul că nu se va mai întoarce prea curând în televiziune. După ce a fost jurat în cadrul competiției Românii au talent pentru mai multe sezoane, acesta a semnat cu postul concurent Prima TV, unde a avut parte de propria emisiune. Se pare că nici trustul acesta nu i-a îndeplinit toate așteptările, pentru că la scurt timp acesta avea să anunțe faptul că se retrage din acest domeniu. Nu a renunțat de tot la lumina reflectoarelor, întrucât în curând urmează să lanseze o emisiune în mediul online, tocmai din cauza acestui lucru, Florin Călinescu spune că va mai putea fi urmărit pe micile ecrane doar în ipostaza de invitat. 

„Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film. Pentru că nu mai vreau să mă mai duc la ședințe, la nebunii etc', a susținut actorul, potrivit click.ro.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relația cu Florin Călinescu: ”De atunci ne-am răcit.” Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

De ce a plecat din televiziune

Extrem de mulți oameni s-au arătat a fi curioși cu privire la motivul pentru care Florin Călinescu și-a abandonat scaunul de jurat din cadrul emisiunii „Românii au talent”, care s ebucură și în ziua de astăzi de audiențe uriașe. Așadar, acesta dă de înțeles că libertatea i-a fost într-o măsură îngrădită aici și, tocmai asta l-a făcut să ia decizia demisiei. 

„Întotdeauna am fost un animal liber și, atunci când am constatat că ai mei colegi de trust, oricare ar fi el, sunt la stăpân, am rupt lanțul și am plecat. Eu nu am făcut niciodată diferența că sunt cu un contract, că nu am avut niciodată contract strict de muncă, ca și angajat… Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general', a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: Ce crede Florin Călinescu despre filmele „Teambuilding” și „Romina, VTM”: „Și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii”

Unde locuiește în prezent

De asemenea, Florin Călinescu spune că nu s-a mutat definitv din Capitală, chiar dacă nu mai lucrează în televiziune. Acesta deține mai multe case în diversele orașe ale țării, unde călătorește frecvent, spune el. Așadar, Florin Călinescu dezvăluie că își schimbă domiciliul în funcție de locația în care are treaba sau diferite proiecte în desfășurare.

„Nu m-am mutat de tot nici în Bucureşti, nici altundeva. Sunt timișorean, mă simt în emigrație de vreo câteva zeci de ani. Pentru că am mai multe de „coteţe”, în funcție de preocupări. Când am de dat la găini, mă duc la găini, când de scris, mă duc la scris și tot așa. Am casă și în București, și la țară, am și la Brașov, la Mediaș, Timișoara… Depinde unde ajung', a încheiat acesta.

Citește și: Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer: Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Va ajunge să pătrundă la creierGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel