Fiul Simonei Gherghe, probleme de sănătate. "Ne-am speriat foarte tare". Ce a pățit micuțul

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu traversează cea mai bună perioadă, pentru că fiul vedetei se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite, când fiul ei s-a îmbolnăvit din senin. Vedeta a povestit toată întâmplarea prin care a trecut pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să împărtășească destul de des experiențele prin care trece cu copiii săi. Așadar, prezentatoarea TV a anunțat faptul că micuțul se simte bine acum, dar până să-și revină a trecut prin multe încercări.

"Copilul ăsta s-a trezit dimineață cu dureri de burtică și a vomitat de câteva ori. Prin urmare a rămas acasă. Între timp, pacientul s-a făcut bine, este foarte vioi, dar a fost horror. Suntem bine.", a spus Simona Gherghe pe instastory.

Simona Gherghe, îngrijorată pentru starea de sănătate a fiului său

Vedeta spune că cel mic s-a trezit la prima oră a dimineții, când prezenta tot felul de dureri. De aici și până la vomă, a mai fost doar un pas. Aceasta spune că s-a speriat extrem de rău, în momentul în care Vlad nu dădea semne că și-ar reveni. Așadar, în clipa acela, prezentatoarea s-a decis să sune la medic, pentru a afla și sfatul specialistului.

"A fost o zi astăzi.. dintr-acelea cu emoții. Vlad s-a trezit din senin, la ora 6:00, plângându-se de dureri de burtică și vomă în jet și a făcut treaba asta de vreo opt ori. Ne-am speriat foarte tare, pentru că orice îi dădeam, inclusiv apă, imediat vomita. Mă gândeam că anulez tot și îl duc la spital să îl pună pe perfuzie. Doctorița lui mi-a zis să-l las două ore așa, să nu-i dau nimic, să-i dau repaos de la alimente, apă sau ceai, să vedem ce o să se întâmple. Și, într-adevăr s-a liniștit. A dormit o oră și jumătate și când s-a trezit a spus singur că nu mai e bolnav. Nu știu ce a fost, acum e bine.", a continuat prezentatoarea.

Prezentatoarea TV le recomandă femeilor să meargă la controalele de rutină

Tot în ziua în care Vlad s-a simțit rău, aceasta trebuia să se prezinte la spital, pentru a face o mamografie. Simona Gherghe spune că nu are probleme de sănătate, ci obișnuiește să facă asta regulat, pentru a preveni posibilele boli. Totodată, vedeta spune că este cu atât mai mult o necesitate, cu cât a depășit vârsta de 40 de ani.

"Am făcut mamografie într-un control de rutină, pentru că am aproape 45 de ani și după 40 de ani se recomandă să faceți asta. Totul e ok, dar a fost așa o zi... Mă bucur că totul este bine. Mai sunt și astfel de zile. Ne adunăm și mergem mai departe.", le-a spus Simona Gherghe fanilor, în mediul online.

Simona Gherghe, alimentele ce o ajută să slăbească

Simona Gherghe încearcă să păstreze o dietă cât mai echilibrată și un stil de viață cât mai sănătos, pentru a se menține în formă. În acest sens, vedeta spune că are câteva preparate pe care le gătește mereu.

"Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a dezvăluit Simona Gherghe, potrivit spynews.

Citește și: Connect-R, ADEVĂRUL despre relația cu Misha, mama copilului său: Mergem toți trei

Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel