Fiul lui Jamie Oliver, bucătar la 12 ani. Puștiul face senzație pe internet cu preparatele sale, la fel ca tatăl său

Data actualizării: | Data publicării:
Buddy, fiul lui Jamie Oliver. Foto Instagram
Descriere foto: Buddy, fiul lui Jamie Oliver. Foto Instagram

Fiul lui Jamie Oliver, Buddy, în vârstă de 12 ani, a creat o adevărată isterie pe internet, după ce și-a făcut publice rețetele. 


Buddy, fiul lui Jamie Oliver, a încântat utilizatorii rețelelor de socializare realizând propria sa rețetă de fajita - iar unii fani cer ca acesta să aibă propria emisiune culinară.

Celebrul bucătar, în vârstă de 47 de ani, a distribuit în ultimele luni videoclipuri cu fiul său de 12 ani, care gătește de minune pentru cei 9,5 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Clipul, filmat când Buddy avea 10 ani și postat joi, a determinat o serie de fani să ceară ca tânărul să primească propria emisiune culinară - sau o carte.


Acesta conține, de asemenea, o întâmplare hilară în care al patrulea copil Oliver reușește să verse conținutul fajitei sale, după ce se lăuda că are un plan infailibil pentru a evita acest lucru. 

Împărtășind videoclipul online, Jamie a spus: "Băiatului meu Buddy îi place să se bage în treabă! Și copiii tăi? 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Oliver (@jamieoliver)


În clip, Buddy a demonstrat că știe să lucreze excelent cu cuțitul în timp ce taie ceapa și ardeii.

De asemenea, tânărul și-a arătat abilitățile de igienă alimentară în timp ce separa carnea și legumele și se asigura că se spală pe mâini între etape.

De asemenea, Buddy a avut o serie de replici picante, inclusiv glumind că "ar putea muri" dacă include prea mult ardei iute în rețeta simplă. 

Clipul drăguț - care a fost postat pentru prima dată pe canalul YouTube al lui Jamie în 2021 - a adunat sute de comentarii în care i-au fost lăudate abilitățile de bucătar.

O persoană a spus: "Te iubim, Buddy! Când vei avea o carte a noastră sau poate o emisiune culinară pentru copii/un curs online? Ești un talent înnăscut!

Un altul a adăugat: "Mi-a plăcut foarte mult acest videoclip. Bună treabă, băiatul meu. De asemenea, am râs la "oh nu" când a ieșit puiul din rulada fajita. Îmi pare rău!

Un al treilea a spus: "Tatăl tău te-a învățat bine".    

 


Jamie Oliver mai are alți patru copii cu soția sa, Jools: Poppy, 20 de ani, Daisy, 19 ani, Petal, 13 ani, și River, șase ani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Oliver (@jamieoliver)

Buddy nu este singurul copil celebru care și-a încercat mâna la gătit.

Fiul lui David și al Victoriei Beckham, Brooklyn, a realizat mai videoclipuri dde gătit pe Instagram în ultimii ani, împărtășind cu cei care îl urmăresc sfaturi de bază pentru mese precum burgeri și sandvișuri.

În cazul lui Brooklyn, au fost ridicate sprâncene cu privire la numeroasele sale cariere profesionale, după ce a trecut de la fotografie la gătit, iar acum încearcă să fie stilist de modă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel