Fiul lui Florin Condurățeanu, detalii despre înmormântarea tatălui său. Mâine, Nea Țuțu va fi condus pe ultimul drum

Data publicării:
Florin Condurățeanu, sursa facebook
Descriere foto: Florin Condurățeanu, sursa facebook

Cu ultimele puteri, Răzvan Condurățeanu, fiul lui Florin Condurățeanu, a oferit noi detalii despre înmormântarea tatălui său.

Răzvan Condurățeanu este devastat de durere, după ce tatăl lui, Florin Condurățeanu s-a stins din viață. Cu ultimele puteri, fiul regretatului jurnalist a declarat, cu ochii în lacrimi, că cei care nu au reușit să ajungă la Casa Presei, acolo unde se află trupul neînsuflețit al lui Nea Țuțu pentru a-i aduce un ultim omagiu, o mai pot face la capela cimitirului Bellu  din București, acolo unde va fi depus sicriul după ora 21:30, în această seară.

 

Soția lui Florin Condurățeanu, prima reacție după ce soțul ei s-a stins din viață. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”Un om cum rar se întâlnește”

 

Mâine la orele prâzului sunt așteptați toți cei care vor să-l conducă pe Florin Condurățeanu pe ultimul drum, el urmând să-și doarmă somnul de veci în cimitirul Bellu.

De ieri și până astăzi la Casa Presei s-a lăsat o liniște profundă pentru sufletul adormit al lui Florin Condurățeanu, iar mari personalități au călcat pragul locației și au venit să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Nea Țuțu, potrivit spynews.

Printre aceștia se numără și Carmen Tănase, Adriana Bahmuțeanu, Monica Pop, dar și alți prieteni și colegi, care au avut onoarea să-l cunoască pe Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său. Gestul plin de omenie făcut de regretatul jurnalist chiar înainte de a muri

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel