Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său. Gestul plin de omenie făcut de regretatul jurnalist chiar înainte de a muri

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu, sursa facebook
Descriere foto: Florin Condurățeanu, sursa facebook

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator la vârsta de 71 de ani. Cine a fost alături de el în ultimele clipe de viață? 

Vestea că Florin Condurățeanu s-a stins din viață a șocat o lume întreagă. În vârstă de 71 de ani, renumitul jurnalist s-a stins din viață, luni seară, în urma unui stop cardio respirator. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Florin Condurățeanu să plece atât de repede la ceruri. Acesta a murit în brațele fiului său. Fostul ministru al Educației a vorbit cu fiul jurnalistului care i-a mărturisit că tatăl lui s-a stins în brațele sale.

 
„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.


Florin Condurățeanu nu s-a oprit niciodată din a face bine oamenilor din jur, iar cei care l-au cunoscut spun că era un prijin pentru toată lumea. Ajuta oricând pe oricine, nu era niciodată prea ocupat pentru a oferi sprijin celor care aveau nevoie. 


Marele jurnalist a făcut un gest de omenie chiar înainte de a-și da ultima suflare. Florin Condurățeanu a sunat un chirurg cardio-vascular pentru a ajuta o femeie bolnavă, potrivit Antena 3: „Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute”


Drama lui Florin Condurățeanu


„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. 


Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, spunea Florin Condurăţeanu la Antena Stars, potrivit spynews.

 

Citește și: Oana Zamfir, în lacrimi după moartea lui Florin Condurățeanu: „Eu nu am avut tată, dar l-am avut pe Țuțu”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel