Fiul lui Adrian Mutu ar fi fost implicat într-un scandal uriaș. Poliția a intervenit la fața locului

Data publicării:
Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Fiul lui Adrian Mutu ar fi fost protagonistul unui scandal uriaș, în Capitală.

Mario Mutu, fiul cel mare a lui Adrian Mutu, ar fi fost implicat într-un scandal foarte mare, în decursul acestei dimineți. Potrivit spynews.robăiatul ar fi ajuns în jurul orei 5:00 de urgență la psital, însoțit de iubita sa, unde acuza dureri dentare foarte mari și insista să fie primit cât mai repede în cabinet. Cu toate acestea, coada era destul de mare, motiv pentru care fiul antrenorului ar fi trebuit să mai stea la rând, până când să îi vină timpul să fie chemat la consultație. Din cauza faptului că durerile s-ar fi amplificat din ce în ce mai tare, Mario Mutu ar fi pornit un scandal uriaș la unitatea medicală, când ar fi spus faptul că trebuie să stea cu toți „proștii la coadă”, potrivit sursei citate.

La fața locului ar fi venit imediat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, care l-ar fi transportat pe tânăr la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, pentru a putea fi tratat mai repede, pentru durerile pe care le acuza. Scandalul ar fi continuat însă și acolo. 

Mario Mutu a confirmat faptul că a ajuns de urgență la spital, în urma durerilor dentare, însă nu a declarat nimic cu privire la acest scandal. 

VEZI și: Adrian Mutu rupe tăcerea despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

 

Ce spunea Adrian Mutu cu privire la divorțul de mama lui Mario Mutu,  Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001, iar în 2003 aveau deja să divorțeze. Celebrul sportiv a vorbit recent despre motivul care a provocat ruptura dintre el și mama lui Mario, cei doi formând o familie de la vârste destul de fragede.

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.

A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.

Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”, în urmă cu ceva timp. 

Citește și: Dana Budeanu a reacționat, după ce s-a zvonit că se căsătorește: „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel