Adrian Mutu rupe tăcerea despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Mutu și Consuela Matos, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Mutu și Consuela Matos, facebook/ colaj foto

Adrian Mutu a spus adevărul despre divorțul de Consuelo Matos. 

În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz. S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume un copil și s-au despărțit. Alexandra s-a mutat apoi în Italia, unde a locuit vreme de 16 ani. După divorțul de Alexandra, în 2005, Adrian Mutu își refăcea viața alături de  Consuelo Matos, cu care are două fiice. Nici de data aceasta, Briliantul nu a spus „Da” pentru totdeauna, iar în 2013 au divorțat. 

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos

În cartea autobiografică, ”Revenirea din infern”, Adrian Mutu a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Consuelo. Sportuvul a dezvăluit și motivul pentru care au ajuns la divorț. 

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, ”Revenirea din infern”.

Adrian Mutu s-a recăsătorit, dar plânge de dorul fiicelor sale


După divorțul de Consuela, Briliantul și-a găsit fericirea în persoana Sandrei, tânăra care i-a dăruit încă un fiu, pe Tiago.  Acum, tată a 4 copii, Adrian Mutu spune că îi este foarte dor de fiicele sale, care locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor, Consuelo.  Moderatorul GSP Live Costin Ștucan i-a citit „Briliantului”, la finalul lui 2021, un comentariu postat de un fan pe Instagram, sub o fotografie cu Adriana Mutu, care a împlinit 15 ani în iunie.

„E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului.

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu la GSP LIVE, potrivit GSP.ro.

 

Adrian Mutu, despre despărțirea de Alexandra Dinu

„Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Relația nu a mers din cauza tinereții”, scrie fostul internațional.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel