Dana Budeanu a reacționat, după ce s-a zvonit că se căsătorește: „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate...”

Data publicării:

Dana Budeanu a dezvăluit dacă zvonurile privind căsătoria sa cu Andrei Hrebenciuc sunt adevărate.

Recent, s-a zvonit în mediul online faptul că Dana Budeanu urmează să se căsătorească în secret, pe Coasta de Azur, cu Andrei Hrebenciuc, iubitul său mai tânăr cu șase ani, decât ea. Se pare încă că aceste lucruri au ajuns și la urechile creatoarei de modă, care, în stilul său caracteristic, le-a dezvăluit tuturor pe conturile ei personale de pe rețelele de socializare, dacă zvonurile sunt sau nu adevărate. Așadar, aceasta susține faptul că nu va ajunge în fața altarului prea curând, ci va continua să facă „verdict”, după cum și-a obișnuit deja fanii. 

„Nu candidez! Deci nu mă mărit', „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale', „Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict', sunt câteva dintre declarațiile Danei, postate pe conturile ei de socializare.

VEZI și: Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei: „Nu au nici aer condiționat”

 

 

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc formează un cuplu

Atât Dana Budeanu, cât și actualul ei partener au mai fost implicați în alte căsnicii. Celebrul afacerist a fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR, iar după șase ani de căsnicie, aceștia s-au hotărât să divorțeze. În același timp, creatoarea de modă a avut o căsnicie cu Radu Budeanu, care i-a oferit și două fete gemene. Relația celor doi s-a deteriorat însă în urmă cu 10 ani, când au decis să pună și capăt mariajului. 

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi, a spus Dana Budeanu în urmă cu ceva timp, potrivit viva

Dana Budeanu, mesaj DUR pentru cei care susţin consumul de insecte. „Aşa încet, încet se schimbă lumea”

 

Cum se menține în formă Dana Budeanu

Dana Budeanu se menține într-o formă excelentă la vârsta de 43 de ani, mândrindu-se cu o siluetă ca trasă prin inel. În urmă cu puțin timp, aceasta a dezvăluit care este stilul de viață după care se ghidează, pentru a se menține în formă. Totuși, surpriza a venit când aceasta a declarat faptul că din ”dieta” ei face parte întotdeauna tortul, care este consumat la aceeași oră, de fiecare dată. Mai mult, nici mâncărurile italienești nu lipsesc din alimentația acesteia, care se declară a fi o fană pizza și paste.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-mi place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, a dezvăluit Dana Budeanu, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel