Fiul lui Adrian Mutu, adevărul despre scandalul în care a fost implicat la spital: „M-au băgat mai greu în seamă”

Data publicării:
Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Mario Mutu și Adrian Mutu, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Mario Mutu spune adevărul cu privire la scandalul în care a fost implicat.

Mario Mutu ar fi fost implicat într-un scandal uriaș, zilele trecute, când a ajuns de urgență la spital. Așadar, se pare că în timp ce tatăl său, Adrian Mutu, își lansa cartea autobiografică „Revenirea din infern. Povestea neştiută a vieţii mele”, fiul său filma pentru videoclipul actualei sale iubite, când a avut loc un evenimet nefericit, care a creat toată povestea ce a urmat. 

„Am filmat pentru videoclipul Marei, iubita mea, pentru piesa «Mahala», care va fi lansată în câteva zile”, a pus Mario Mutu, potrivit click!

„Piesa este compusă de mine şi este vorba de locurile unde am copilărit, mahalaua din Berceni. Şi în această dimineaţă, foarte devreme, am filmat videoclipul, unde Mario conduce o maşină de fiţe. Mult spus conduce, pentru că era pe platformă şi el nu are carnet momentan.”, a mai spus Mara, iubita acestuia.

VEZI și: Adrian Mutu, mesaj pentru Simona Halep, în scandalul de dopaj: „Să lăsăm organele abilitate să își facă datoria”

 

Mario Mutu, adevărul despre scandal

În realitate, Mario Mutu spune că nu doar el ar fi produs scandalul, întrucât toți oamenii prezenți la urgențe erau nemulțumiți de modul în care specialiștii își făceau treaba. Mai mult, echipajul de poliție chemat la fața locului i-a dat dreptate, susține tânărul. 

„Când am coborât din acea mașină de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat toți, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis. Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate.”, a mai menționat Mario, potrivit sursei citate.

VEZI și: Adrian Mutu rupe tăcerea despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

 

Cum și-a cunoscut fiul lui Adrian Mutu iubita

Cei doi tineri s-au cunoscut pe rețelele de socializare și, chiar dacă atunci erau implicați în alte relații de iubire, aceștia au decis că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Ne-am cunoscut pe Instagram, marţi am împlinit trei luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat. În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele”, a spus Mario.

Chiar dacă nu a vrut să-i urmeze cariera celebrului său tată, Mario Mutu susține faptul că a reușit să cunoască celebritatea destul de repede, lucru pe care și l-a dorit foarte mult.

„Mă ajută Dumnezeu să fac ce mi propun şi să fiu sănătos. Nu mi-am dorit să fac fotbal dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort”, a mai spus Mario.

Adi Mutu, BLOCAT psihic de tatăl lui: Dacă vine la meci, eu nu pot să joc. Aveam 70 de goluri în 15 meciuriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel